Gert Jakobs als spreker inhuren

Gert Jakobs als spreker inhuren

Oud wielrenner, vaste tafelgast Tour Du Jour

''Willen is kunnen''”

Biografie

Gert Jakobs leefde jarenlang voor de topsport. In het begin van zijn sportloopbaan combineerde hij het wielrennen met het schaatsen. In 1982 en 1983 deed hij zowel mee aan de wereldkampioenschappen schaatsen als wielrennen.

Op zijn 21e, in 1985, koos Gert Jakobs definitief voor het wielrennen. Gert Jakobs was een super knecht. Hij trok jarenlang de sprint aan voor Jean-Paul van Poppel en loodste Erik Breukink in 1990 naar een derde plaats in de Tour de France. Gert cijferde zichzelf volledig weg voor de kopmannen en reed altijd in dienst van de ploeg. Hij was geliefd bij de ploegleiders omdat hij zich altijd aan zijn taken en verantwoordelijkheden hield. Vijf keer startte Gert Jakobs in de Tour de France, vier keer reed hij deze ook uit.

In 1993 fietste Gert Jakobs bij Festina. Hij had een mondelinge overeenkomst voor 1994, maar een wisseling van het management zorgde ervoor dat Gert op het laatste moment zonder ploeg kwam te zitten. Noodgedwongen moest hij zijn carrière voortijdig beëindigen. Hij kwam in ’het zwarte gat’ en had moeite om een maatschappelijke carrière op te bouwen.

Na enkele jaren lukte het hem toch om op geheel eigen wijze uit het dal te komen. Tegenwoordig is hij succesvol in het bedrijfsleven. Daarnaast was hij tijdens de Tour de France van 2011 en 2012 vaste analist bij het populaire programma Tour du Jour op RTL7.

De volledige biografie van Gert Jakobs is te lezen in zijn boek 'Meesterknecht'.

Clinic & presentatie 
Iedereen kan fietsen, iedereen kan netwerken, maar wat nou als je deze twee dingen samenvoegt? Gert Jakobs doet dit en de uitkomst is een prachtige dag. Door eerst te luisteren naar de lezing van Gert, vervolgens samen te fietsen en bepaalde technieken onder de knie te krijgen wordt er gewerkt aan de teambuilding. Gert motiveert mensen gedurende het fietsen en brengt ze samen. Hierbij maakt het niet uit of hij te maken heeft met ervaren, fanatieke fietsers, of fietsers zonder ervaring. Gert houdt rekening met de verschillende niveaus en deelt de groep zo in dat iedereen het beste uit zichzelf en het team kan halen. Willen is kunnen!

 

Volledige omschrijving

Profiel

Vakgebied

Bedrijfspresentaties, veilingmeester, wielerexperience, hoge pieken en diepe dalen, belang gemotiveerde medewerkers, omgaan met tegenslagen en doorzettingsvermogen

Talen

Nederlands

Tarief

Op aanvraag

In te huren als

Spreker

Onderwerpen

Sport Leiderschap Motivatie & Inspiratie

Boeken

Biografie van Gert Jakobs / Meesterknecht

Het levensverhaal van Gert Jakobs, de oud-wielrenner die als talentvol...

Bestel