Guido Weijers als spreker inhuren

Guido Weijers als spreker inhuren (Als spreker inhuren)

Cabaretier

Al kost reizen je je laatste cent, je komt altijd rijker thuis.”

Biografie

Zelf benoemde geluksgoeroes, meditatie, mindfulness en zelfhulpboeken over geluk.. Volgens Guido Weijers kunnen we dit zweverige gedoe allemaal achter ons laten. Geluk heeft namelijk nog een andere kant: een wetenschappelijke kant, de kant die hij juist wil belichten.

Wat is geluk concreet? Waarvan worden we gelukkiger? Guido deed in Bhutan onderzoek naar het Bruto Nationaal Geluk en volgde Masterclasses over 'geluk‘ aan de Erasmus Universiteit. Daarnaast sprak hij op TEDx over dit onderwerp.

Maar wat maakt ons nu eigenlijk gelukkig? En hoe kunnen we ons geluk beïnvloeden? Guido maakt gebruik van prikkelende quotes, korte verhalen en krachtige anekdotes en geeft antwoord op al je vragen. We beloven geen 'cabaret'. Wel garanderen we dat u met meer inzichten en geluk naar huis gaat dan u bent gekomen. Geen cabaret, wel grappig!

Guido strekt zich niets aan van de geldende regels en opinies. Volgens hem mag iedereen geloven in wat hij of zij wil. Hij gelooft zelf sterk in Darwin. Guido filosofeert, fotografeert, reist, duikt, schrijft en fietst. Naast dat hij veel bezig is met cabaret en zijn eigen theatervoorstellingen, heeft hij een passie voor fotografie, reizen, duiken en schrijven. Daarnaast houdt hij zich veel bezig met filosoferen en fietst hij. Het behoud van de aarde is voor hem belangrijker dan een groeiende economie. Hij eet dan ook vlees nog vis.

Daarnaast heeft hij een eigen stichting: Loens4Life. Met deze stichting haalde hij inmiddels al meer dan €200.000 op voor KWF kankerbestrijding.

Guido Weijers heeft verschillende theatervoorstelling. Zo toerde hij met Oxymoron (2003), Myosotis (2005), Xipnao (2007), Axestos (2011), V (2015) en Masterclass Geluk (2019) het land door. Deze shows werden uitgezonden bij VARA, SBS, de KRO en RTL4. Daarnaast speelde hij tussen 2006 en 2018 maar liefst negen keer ‘De Oudejaarsconference’.

Volledige omschrijving

Profiel

Vakgebied

Geluk. wetenschap, humor

Talen

Nederlands

Tarief

Op aanvraag

In te huren als

Performer Spreker

Onderwerpen

Motivatie & Inspiratie Cabaret & Entertainment