Guusje Slagter als spreker inhuren

Guusje Slagter als spreker inhuren

Auteur - Personal branding/persoonlijke ontwikkeling – Jong onderneemster

Als je goed kan dromen is het echt ”

Biografie

Mijn naam is Guusje Slagter. Een kindvriendelijke voornaam, maar een wat hardere achternaam. Mijn motto is “Als je goed kan dromen is het echt.” Dit staat voor mijn eindeloze ambitie. Zo heb ik op mijn 21ste mijn eerste boek uitgebracht wat onder andere in het tweede jaar van Fontys is gebruikt door studenten voor hun eigen personal brand te ontwikkelen. Op mijn 22ste is mijn tweede boek verschenen, maar dit staat los van mijn favoriete bezigheid; persoonlijke ontwikkeling. Na drie jaar workshops en trainingen te hebben gegeven ben ik mijn eigen onderneming begonnen in ‘persoonlijke ontwikkeling’: Bureau Dit Ben Ik.  Met mijn (ondertussen met zijn twee) bedrijf probeer ik onderwijs te veranderen en bedrijven te personaliseren. Ik noem het ondertussen personal branding omdat ik erachter kwam dat personal branding veel meer is dan alleen je ‘linkedin profiel’ aanpassen naar een leuk verhaal. Het gaat erom wie jij bent als persoon, wat is jouw meerwaarde? Niet alleen voor anderen, maar vooral voor jezelf. We hebben niet voor niets zoveel burn-out en depressies. We staan los van wie we zijn en bewuste keuzes maken die echt bij jou identiteit passen is nog nooit zo moeilijk geweest, omdat we oneindig veel keuzemogelijkheden hebben! Personal branding staat dus voor mij voor persoonlijke ontwikkeling. Een sterke fundering ontwikkelen voor jouw persoonlijkheid. Zodat jij weet wie je bent, wat je wilt en dat op een pakkende en sterke manier kan vertalen naar de buitenwereld. Dit Ben Ik. De vraag is, wie ben jij?

Je kan het al raden. Ik ben persoonlijk op het podium. Ik zoek graag de interactie met het publiek op en probeer altijd de presentatie luchtig te houden met een klein beetje humor en zelfspot. Ik praat graag in metaforen waardoor theorie gemakkelijker te begrijpen is. Aan het eind van de presentatie zijn mensen dan vaak verbaast over hoeveel informatie ze hebben gekregen ondanks dat de stof makkelijk te begrijpen was. Welke stof? Ja, laat ik dat ook nog even behandelen. Mijn kernactiviteit is het verhogen van zelfkennis, zelfinzicht en zelfvertrouwen. Dit doe ik door de theoretische informatie vanuit neuropsychologie en de praktische kennis vanuit de communicatiewereld te bundelen. Uiteindelijk wil ik het publiek ‘tools’ en inspiratie meegeven waardoor ze snappen waarom persoonlijke ontwikkeling (ook bekend als personal branding) belangrijk is. Maar ook vooral hoe ze zichzelf erin kunnen stimuleren. Jouw eigen uniciteit ontdekken als individu. Bewust staan in de keuzes die je maakt en de omgeving die je om jezelf heen creëert. Hoe presenteer ik? Ik hoop energie uit te stralen en spontaan over te komen. Ik wil ook zo open mogelijk zijn naar het publiek en mezelf. Iets langer blijven, even met mensen achteraf praten vind ik geen probleem. Ik vind dat alleen maar boeiend om meer mensen te leren kennen en te spreken. We leren immers het meeste door gewoon naar elkaar te luisteren.

Volledige omschrijving

Profiel

Vakgebied

Personal branding, Persoonlijke ontwikkeling, schrijven, onderneemster, fulltime dromer en het inspireren van anderen.

Talen

Nederlands

Tarief

€ 1100,-

In te huren als

Panellid Spreker

Onderwerpen

Onderwijs Marketing & Communicatie Ondernemen Duurzaamheid & Sociaal Ondernemerschap Motivatie & Inspiratie

Interview

Wat was je eerste baantje?

In de Afwas staan bij een restaurant

Wat is je hoogtepunt in je carriere?

Toch wel te kunnen zeggen dat je op je 21ste een boek hebt uitgebracht wat door meer dan 1700 mensen gekocht is.

Hoe ziet je vakgebied eruit over 10 jaar?

Een succesvolle en bekende onderneming die het onderwijs en bedrijfsvoering inspireert en personaliseert door middel van ‘persoonlijke ontwikkeling/ personal branding’

Voor wie heb je grote bewondering?

Martin Luther King, hij had een eigen visie ontwikkeld waarin duizenden misschien wel miljoenen mensen in meegingen. Hij bracht een enorme verandering met positieve boodschappen en inspiratie. Een echte authentieke leider.

Wat weet niemand van je?

Ik kan heel moeilijk trots zijn op mezelf.

Twitter

Boeken

De kleine wereldverbeteraar

Er waren eens heel veel mooie mensen op een grote planeet en die leefd...

Bestel