Gwen van Poorten als dagvoorzitter inhuren

Gwen van Poorten als dagvoorzitter inhuren (17-11-1989)

Presentatrice

Biografie

Toen Gwen op de middelbare school begon met presenteren kwam ze er al snel achter dat ze niets liever doet dan praten voor grote groepen mensen. Uit de passie voor praten is ze gaan presenteren en heeft ze vijf jaar lang verschillende programma's gepresenteerd bij BNN, later BNN/VARA. Je kan Gwen kennen van o.a. The Social Club, 3 op Reis Midweek en het welbekende Spuiten en Slikken. Vanaf 2017 heeft zij ook grotere studioshows mogen presenteren voor BNN zoals De Nationale 00's Test samen met Jan Versteegh en De Nationale Sekstest. Naast TV programma's heeft Gwen in samenwerking met BNN verschillende series ontwikkeld voor haar YouTube kanaal 'Gwen van Poorten'.

Sinds 1 juli 2018 heeft Gwen de keuze gemaakt om zich meer te richten op haar YouTubekanaal, welke ze nu in eigen beheer heeft. Ze maakt niet alleen wekelijkse vlogs, maar zal ook opnieuw series ontwikkelen welke op haar kanaal te zien zullen zijn. Ze heeft niet alleen voor haar eerste vlog al 30.000 views gehaald, maar heeft het ook voor elkaar gekregen om een indrukwekkende 40.000 subs te behalen in 3 weken. Bovendien heeft Gwen 174.000 volgers op instragram met unieke statistieken qua doelgroep en engagement! 

Gwen van Poorten is enthousiast, energiek en een tikkeltje brutaal. Ze kan een sfeer creëren waarin iedereen zich welkom voelt, ze de zaal mee krijgt en en ervoor zorgt dat niemand meer een drempel ervaart om vragen te stellen.

Volledige omschrijving

Profiel

Vakgebied

Dance industrie, race wereld, scholen, universiteiten, politiek, woman empowerment, drank en drugs, reizen, presenteren, social media, vloggen, tv ,festivals, loopbaan coaching, sport, mindfulness

Talen

Tarief

Vanaf €4200

In te huren als

Interviewer Dagvoorzitter Presentator Organizer Panellid Performer

Interview

Wat was je eerste baantje?

Werken in een callcenter

Wat is je hoogtepunt in je carriere?

Dat zijn er een aantal. De grote studioshows zoals de Zeroes test en de Spuiten & Slikken test waren fantastisch. Maar mijn leading rol aan de tafel bij Spuiten & Slikken is ook een absoluut hoogtepunt.

Hoe ziet je vakgebied eruit over 10 jaar?

Ik wil graag mooie programma’s maken. Op internet & televisie. Online programma’s maken wordt steeds interessanter.

Wat weet niemand van je?

Dat ik als kind onwijs verlegen was.