Vakgebied

Thema's

In te huren als

Talen

Nederlands

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Hans van Bommel is meervoudig IT ondernemer in zowel technologie ontwikkeling, productontwikkeling als ontwikkeling van capaciteit (mensen). Hij is gespecialiseerd in digitale creaties en transformaties met een basis achtergrond als software engineer binnen zowel de IT als Nano technologie (hardware ontwikkeling en software integratie) initiatieven, solution architect en kwaliteitsmanagement en professioneel dyslect. Zijn basis is gelegd in elektronica en technische natuurkunde met als specialisme besturingstechnologie en afgestudeerd aan het instituut voor Atoom en Kernfysica (Nikhef). Daarnaast is hij auteur van een afgeronde reeks boeken over IT en Besturen samen met Jo van Engelen (o.a. oud APG bestuurder) met als slot het boek ‘De Verwezenlijking’, Een begaanbare weg naar duurzaam digitaal transformeren.

Hans is een interessante spreken voor mensen die veel met IT te maken hebben: CEO’s die hun organisatie automatiseren, beleidsmakers bij de overheid die mogelijkheden zien om te innoveren, IT’ers die zich werkelijk in oplossingen verdiepen en IT-studenten die de wereld waar ze straks werken, willen leren kennen.

Hans van Bommel is oprichter en mede-eigenaar van IT-bedrijven zoals SpronQ.com, Cafienne.io, fluQel.com en PrivacyPerfect.com, en voert diensten in binnen- en buitenland. Van Bommel verzorgt een column in Computable en voorziet met enige regelmaat media (kwaliteitskranten, radio, tv, vakwebsites) van opinie over besturen en de kwaliteit van IT.

Lees meer
Advies nodig Blok Team SH

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer