Vakgebied

Innovatie
Communicatie
Journalistiek
Media
Mobile storytelling
Videomarketing

Thema's

Communicatie & Media
Innovatie & Trends
Technologie en ICT

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Vanaf € 1.500

Biografie

Biografie

Harmke is geboren in het jaar van de oliecrisis, groot geworden aan het eind van de Koude Oorlog en het afbreken van de Berlijnse Muur blijkt een knallende start van haar studententijd in de vrolijke jaren negentig.

Zonder kruiwagen, maar met een enorme drive, is Harmke onverschrokken de televisiewereld ingestapt. Vaak gevallen, altijd weer opgestaan. Van de nieuwsredactie bij RTV Oost in 1994, naar Omroep Gelderland als verslaggever en presentator van een wetenschapsprogramma. In 2000 ging Harmke naar de landelijke televisie. Nergens krijg je zo’n mooi kijkje in de keuken van de Nederlandse samenleving als bij het NOS Journaal en het Jeugdjournaal. Wat Harmke nooit zal vergeten: het ongeloof op de redactie als vliegtuigen live de Twin Towers in vliegen. Of hoeveel lol ze hebben gehad om haar diepte-interview met superster Britney Spears over ... haar lievelingskleur.

Het vertellen van verhalen vindt ze het allerleukst. Daarom is ze in 2006 gestart met haar onderneming MediaShot, waarbij storytelling centraal staat. Nu maakt ze films, geeft trainingen social media en komt als journalistieke dagvoorzitter bij organisaties om hun verhaal zo goed mogelijk neer te zetten.

Lees meer
Je smartphone is een multimediatool
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer