Harry van Hest als dagvoorzitter inhuren

Harry van Hest als dagvoorzitter inhuren

Keynote speaker, dagvoorzitter, trainer, coach

Als een leerzame voordracht ook ‘plezant’ mag zijn !”

Biografie

‘Humor is serious business’. Dat ondervindt Harry van Hest dagelijks sinds hij werkzaam is voor radio, televisie en de pers. Daarom heeft hij de laatste 10 jaar als gedreven spreker, presentator, dagvoorzitter en mediatraining coach, zijn ervaring enthousiast ten dienst gesteld aan bedrijfsleiders en hun medewerkers.

De kracht van humor, beelden en ‘story telling’ in het optimaliseren van de contacten met klanten en/of collega’s, bij het netwerken of bij het spreken voor publiek zijn van groot belang. Hij wil dit graag met ons delen. Een voordracht of training van Harry is daarenboven nooit vrijblijvend en verandert gegarandeerd iets bij uw medewerkers (die er ook privé beter van zullen worden).

Heeft u het ondertussen ook wel gehad met die traditionele slideshows, tijdens die telkens weer dezelfde toch ‘oh zo leerzame’ presentaties? Worstelt u ook met een geeuw-reflex terwijl u de 16e taart-diagram in u gezicht geworpen krijgt? Wankelt uw trots als bedrijfsmedewerker wanneer u uw CEO weer ziet worstelen met zijn presentatie terwijl zijn trillende handen trachten zijn nota's bij elkaar te houden? Waarom zou u zichzelf al die ellende niet besparen? Vergeet je reserves en boek een professioneel spreker die al deze dingen op een vlotte manier kan overbrengen naar uw doelgroep.

Harry van Hest is een van de meest gevraagde sprekers en/of presentatoren/dagvoorzitters in België. In de beginjaren van zijn lange carrière werkte hij voor zowat alle nationale en regionale Belgische tv kanalen en had hij zijn eigen ochtendshow bij VRT-Radio 2 – België’s meest populaire radiostation. Hij leerde al erg vroeg dat je, om je publiek echt te bereiken, zowel een interessant verhaal moet hebben, als dat je dat levendig en met entertainment moet kunnen brengen. Hierbij kan een vleug humor op het juiste moment wonderen verrichten, zélfs tijdens een leerzame uiteenzetting.

Door de jaren heen begon Harry dan ook meer en meer opdrachten te krijgen als keynote speaker in het commerciële circuit, zowel voor strikt zakelijke evenementen als voor evenementen in een meer ontspannen kader. Zo geeft hij lezingen voor multinationals, verenigingen en universiteiten, maar ook tijdens cruises, en werkte hij tijdens internationale congressen in Barcelona, Praag, Stockholm, Wenen, Caïro, Parijs, Malta, Monaco en uiteraard veelvuldig in België en Nederland. Ook geeft hij lezingen in de zorgsector en bij scholen. De uitgebreide reeks van topics waarover hij zijn lezingen geeft, die allemaal gebaseerd zijn op het optimaliseren van communicatie, maken dat hij voor zowel elk publiek als voor elke gelegenheid het juiste boeiende verhaal heeft. Een verhaal dat ook telkens op maat wordt gemaakt voor de opdrachtgevers.

Daar komt nog bij dat hij die veelvuldige ervaringen ook graag deelt met anderen. Hij geeft daarvoor trainingen ‘spreken voor publiek’, 'stressbeheersing', 'opbouwen van PPT', mediatraining, enz… Hij brengt deze presentaties en trainingen zowel in het Nederlands als in het Engels en Frans. 

'Wanneer u een spreker zoekt voor uw evenement die het onderwerp ‘Customer Engagement’ opnieuw interessant maakt is Harry van Hest de aangewezen persoon. Er is de afgelopen tijd al veel over dat onderwerp gedeeld, verteld en besproken. Harry maakt oude informatie opnieuw interessant en voegt daarbij nieuwe elementen toe aan al parate kennis.' - Paul van Os, International Orange

Volledige omschrijving

Profiel

Vakgebied

Communicatie met/bij klanten, medewerkers, netwerken, conflicten, Belgen & Nederlanders, vrouwen & mannen

Talen

Nederlands, Engels, Frans

Tarief

Vanaf €2977,-

In te huren als

Spreker Dagvoorzitter Presentator Panellid Interviewer Performer

Onderwerpen

Leiderschap Bedrijfsleven & Management Cabaret & Entertainment Sales & Klantgerichtheid Motivatie & Inspiratie

Interview

Wat was je eerste baantje?

Presentator/dagvoorzitter (echt waar!).

Wat is je hoogtepunt in je carriere?

Elke zaal die na mijn voordracht van één uur uit zijn dak gaat!

Hoe ziet je vakgebied eruit over 10 jaar?

Veel genietbaarder en gevarieerder.

Voor wie heb je grote bewondering?

Voor iedereen die dagelijks uit zijn/haar comfortzone durft te stappen!

Wat weet niemand van je?

Hoe mijn eerstvolgende interactie met mijn publiek zal zijn. Maar dat die er komt is gegarandeerd zeker!!

Publicaties