Vakgebied

Marketing
Innovatie
Sport
Gezondheid
Motivatie
De wil om te winnen

Thema's

Leiderschap
Mens & Maatschappij
Lifestyle & Health
Communicatie & Media
Innovatie & Trends

In te huren als

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Vanaf € 3.000

Biografie

Biografie

Hein Vergeer is oud-schaatser en werd twee keer wereldkampioen allround schaatsen. In 1886 wordt hij verkozen tot sportman van het jaar. Zijn wens om een olympische medaille te bepalen viel in het water door een hardnekkige blessure. Zijn ervaringen, hoogte- en dieptepunten heeft hij meegenomen in de volgende stap in zijn carrière: een bedrijf in marketing en communicatie. hij geeft leiding aan verschillende bedrijven, waarbij community communicatie de belangrijkste rode draad.

In 2006 doet Hein mee aan ‘Sterren dansen op het ijs’ waarbij hij de winnende finalist is. In 2007 wordt Hein coach bij het tv-programma ‘De afvallers XXL’. Door dit programma en de vanzelfsprekendheid van Hein over gezond leven, is Hein zich steeds meer gaan verdiepen in voeding en bewegen.

In het boek "De wil om te winnen" beschrijft Hein zijn visie op het leven waarbij de persoonlijke ervaringen uit zijn sport-, maatschappelijke- en privéleven de leidraad vormen.


Boek Hein Vergeer bij het Sprekershuys!

Hein Vergeer is te boeken als spreker en dagvoorzitter en geeft lezingen over onderwerpen als innovatie, verandering, samenwerken, motivatie en communicatie.. Op deze pagina kun je onder de kop 'sessie' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Hein Vergeer boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Lees meer
Verandering stopt nooit
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer