Henkjan Smits als spreker inhuren

Henkjan Smits als spreker inhuren

Talentontwikkelaar, organisatieadviseur, inspirator

Live life to the MAX!”

Biografie

U zult wel denken: ‘Henkjan Smits, is dat niet die meedogenloze, provocerende hufter die zich schuldig maakt aan ‘afzeik-tv’? Die wil je toch niet als spreker?’ JA, dat wilt u wel! Want wat kan Henkjan inspireren als spreker, maar ook als dagvoorzitter.

Henkjan geeft lezingen, trainingen en workshops aan mensen in het bedrijfsleven over bewustwording van reputatie en het behalen van persoonlijk succes. Wilt u leren wat succesvol communiceren inhoudt? Henkjan houdt toehoorders een spiegel voor. Na een lezing van Henkjan wil je méér rendement halen uit je talenten. Hij maakt artiesten van managers en ondernemers!

Na een studie Geneeskunde merkte Henkjan dat zijn passie ergens anders lag. Hij stortte zich volledig op de muziek. Na jarenlang getoerd te hebben met zijn eigen band No Holding Back, begon hij anderen te helpen met hun muzikale carrière. Na een aantal jaren stopte Henkjan als ondernemer, om aan de slag te gaan bij platenmaatschappij PhonoGram (tegenwoordig Universal) als plugger en later als product manager. Vervolgens stapte hij in 1995 over naar BMG (tegenwoordig Sony Music). Hij werkte hier als Head of A&R/Marketing manager van het Nationaal product. Hier contracteerde hij onder andere debutanten Kane en Volumia!.

In 1999 kroop het ondernemersbloed toch waar het niet gaan kon en begon hij weer voor zichzelf. Henkjan startte zijn productiemaatschappij HSP B.V. Met dit bedrijf produceerde hij albums voor onder andere André van Duin, Laura Fygi en Kane. Daarnaast maakte hij bedrijfsfilms en ontwikkelde hij tv-formats. 

Henkjan werd voor het grote publiek bekend als juryvoorzitter van het RTL4-programma 'Idols' om zijn pittige feedback. Henkjan is direct, provocerend en altijd in verbinding met degene waarmee hij communiceert. Hij heeft diverse programma’s gepresenteerd in de periode 2007-2012 bij SBS6, waarbij hij erg veel geleerd heeft op het gebied van communicatie, presentatie en reputatie.

Momenteel is Henkjan presentator van het dagelijkse 'Tijd voor MAX Radio’ op NPO Radio 5 van 18.00 tot 20.00 uur. Hij combineert dit met de bedrijfstrainingen die hij samen met Erik Jan Koedijk geeft. Zijn kracht, als provocerend inspirator, ligt in het aanvoelen van de sfeer, goed luisteren en coachen van mensen om hun potentieel te verwezenlijken. Dit doet hij middels het trainingsprogramma ‘Business X-Factor'

Naast bovenstaande is Henkjan ambassadeur van de kosteloze stichting 'Sharing Succes Foundation', die zich richt op gehandicapte kinderen in ontwikkelingslanden. Succesvolle ondernemers kunnen hun kennis, informatie en andere resultaten van het succes delen met deze kinderen en hen zo een handje verder helpen. 

Onderwerpen: 
- Talentontwikkeling
- Reputatiemanagement
- Communicatie
- Nieuw leiderschap
- Spreken in het openbaar
- The retailer is a rockstar
- Disruptie

Voor iedere lezing en workshop wordt veel tijd besteed aan het inhoudelijk aansluiten op uw organisatie. Hierdoor voelen uw managementteam en/of medewerkers dat het over hén gaat en dat maakt het verschil.

Volledige omschrijving

Profiel

Vakgebied

Reputatiemanagement, communicatie, innovatie, verandermanagement, talentontwikkeling, disruptie

Talen

Nederlands, Engels

Tarief

Vanaf €2500,-

In te huren als

Spreker Dagvoorzitter Panellid Presentator Interviewer

Onderwerpen

Leiderschap Innovatie & Trends Kunst & Cultuur Motivatie & Inspiratie

Twitter

  • @henkjansmits Terug naar de 70’s, incl. gitaar-, Hammond- en drumsolo en nummers van minimaal 7.30 min en een kopstem waar… https://t.co/cIGLNTqjIT
  • @henkjansmits RT @cornaldm : Vandaag zou hij 56 zijn geworden. Leeftijdgenoot, dierbare vriend, fenomenaal acteur. Jeroen Willems https://t.co/u97zSHIsD6
  • @henkjansmits Gaaf, meer dan een uur praten over radio en niks zeggen over de groei van @nporadio5 , dat dit zónder FM-frequentie… https://t.co/AoL8LmgVSE
  • @henkjansmits Mooi weer om uit te waaien... #wandelen @ Grand Hotel Huis ter Duin https://t.co/2Y5LPo1Vgl
  • @henkjansmits @umarebru Zeker niet

Boeken

De X-Factor, Een Must Voor Sterren

Iedereen kan een popster zijn! En waarom eigenlijk ook niet? Idols hee...

Bestel