Vakgebied

Thema's

In te huren als

Spreker

Talen

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Een nieuwe kijk op vitaliteit

Hidde de Vries spreekt op een energieke en down-to-earth manier over vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling. Een deel van zijn kennis heeft hij opgedaan bij Google. Van 2011 tot 2017 heeft hij hier op internationaal niveau meegekeken hoe de grote techbedrijven en andere organisaties met vitaliteit omgaan.

Tijdens het hoogtepunt van de crisis in 2010 heeft Hidde nog net zijn eigen mediabedrijf kunnen behoeden voor een faillissement. Zelf balanceerde hij op het randje van burn-out. In plaats van bij de pakken neer te gaan zitten is hij de wereld in getrokken opzoek naar manieren om beter om te gaan met moderne uitdagingen als burn-out en work/life balance. Uiteindelijk heeft hem dit bij Google binnen gebracht.

Hij heeft daarbij een nieuwe kijk ontwikkeld op vitaliteit en haar plek binnen de organisatie. Vitaliteit an sich moet niet het doel zijn. Persoonlijke ontwikkeling wel. Vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling samen zorgen weer voor motivatie en daarmee voor de groei van je mensen én het bedrijf.

Hidde is oprichter van The Recharge Company, columnist bij RTL Z, heeft diverse vitaliteitsprogramma’s ontwikkeld en spreekt op (inter)nationale podia over vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling. Onder andere bij bedrijven als Nike, Facebook en van Rituals tot aan Defensie.

Lees meer
Advies nodig Blok Team SH

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer