Vakgebied

Communicatie
Presentatie
Cabaret

Thema's

Leiderschap
Mens & Maatschappij
Lifestyle & Health
Communicatie & Media
Cabaret & Entertainment
Kunst & cultuur

Talen

Nederlands

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Horace Cohen is te boeken als spreker, dagvoorzitter en presentator en geeft lezingen over de onderwerpen communicatie & media, cabaret & entertainment, leiderschap en kunst & cultuur. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

Horace begint zijn carrière als acteur als Henkie Flodder in de speelfilm Flodder van Dick Maas. Bij het grote publiek is Horace onder meer bekend door het programma 'Live Opgenomen', wat hij samen met Ruben van der Meer bedenkt en uitvoert. Hierna volgen 'FRØLAND' en 'FRØLIVE'. In 2011 nam Horace deel aan 'Wie is de mol', helaas moest hij in de derde aflevering het spel verlaten. In 2012 heeft hij de hoofdrol in 'Webcam' en is hij naast Ruben van der Meer te zien in 'Plan C'. Horace is ook regelmatig te zien in diverse televisieseries, waaronder Divorce, Popoz en Bluf.

Op het podium is Horace jarenlang vaste gast geweest bij Boom Chicago en De Lama's on Tour. Hij is ook bekend als presentator van onder meer 'Don't try this at Home'. Tevens is hij regelmatig te horen als stem in diverse producties.

Lees meer
Horace Cohen Sprekershuys
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer