Vakgebied

Thema's

In te huren als

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

In een tijdsbestek van 25 jaar werd Igor uit het profvoetbal geschopt en ging hij van een schooluitval naar een radicale marketing visionaire en moderne seriële ondernemer. Hij is een van de prominente sprekers in het internationale bedrijfsleven geworden stroomkring. Een buitenbeentje op een missie. Igor Beuker is een van de belangrijkste sprekers en publicist op het gebied van marketinginnovatie die bekend staat om zijn vooruitziende blik op trends en technologieën die van invloed zijn op bedrijven, economie en maatschappij. Met zijn radicale visie en betrouwbare stem inspireert hij publiek rond de

wereldbol, legt peuken op stoelen en krijgt lovende recensies. Op conferenties en op sociale media is Igor vaak een populair onderwerp als "Math Man in a world of Mad Men" en beschreven door publiek als "Burning Man meets TED." Na meer dan 2000 gesprekken voor toonaangevende merken en evenementen, sprong Igor van het podium naar het televisiescherm. Hij spreekt nog steeds 150 keer per jaar. Nooit twee keer hetzelfde praten.

Achter de schermen, een serieel ondernemer met 5 uitgangen en 24 angel-investeringen, een bekroonde marketingstrateeg voor merken zoals Amazon, L'Oréal, Nike en Unilever, en een nieuwe trendwatcher voor de Fortune 500s, het World Economic Forum en de

Europeese Unie. Het doel van Igor is om het idee te inspireren dat mensen technologie kunnen gebruiken om een ​​goede kracht te zijn. Door middel van technologie kunnen we genezen ziekten en red het milieu. Bevorder onderwijs en wissel kennis uit. Creëer gelijke kansen voor iedereen op aarde.

Lees meer
Advies nodig Blok Team SH

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer