Jan Heemskerk als spreker inhuren

Jan Heemskerk als spreker inhuren

OUD-PLAYBOY, SCHRIJVER, RADIO, TV- EN THEATERMAKER. KENNER VAN ALLE MISVERSTANDEN EN VERSCHILLEN TUSSEN DE SEKSEN. ONWAARSCHIJNLIJKE GEZONDHEIDSGOEROE EN SUCCESVOL-LEVEN-COACH. ER MAG GELACHEN WORDEN.

Wat wil je liever: hetzelfde zijn als alle anderen, of anders? Wie denk je dat het meeste opvalt?”

Biografie

Jan Heemskerk was lange tijd hoofdredacteur van mannenbladen MAN, FHM en Playboy, en is nu opperbaas van meneren.nl, schrijver, journalist (Volkskrant Magazine, Linda) interviewer (Libelle), columnist, radio- & theatermaker, programma-ontwikkelaar en bescheiden tv-persoonlijkheid. Hij weet alles van de verschillen en misverstanden tussen man en vrouw en kan u daar smakelijk over aan het lachen maken én aan het denken zetten.

Momenteel is Jan bezig aan een tweede leven: 20 kilo slanker, sportiever dan ooit en – alweer bijna twee jaar – geheel alcoholvrij. Ook over zijn verrassende nieuwe loopbaan als Lifestyle Health Guru kan hij herkenbaar en – vooral - inspirerend vertellen.
Jan Heemskerk kan verder erg goed interviewen en houdt met veel plezier uw evenement in het gareel.
Jan woont met Mevrouw Heemskerk, hun jongste zoon en Kees de kat in een dorp, ver, ver weg van de bewoonde wereld.

Jan geeft verschillende Lezingen:

1. Over de relatie tussen man en vrouw in elke denkbare context. Jan verzorgt graag een herkenbare, plagerige maar toch ook leerzame lezing over de verschillen en misverstanden tussen man en vrouw, wat ‘we’ van elkaar kunnen leren, en hoe we beter kunnen anticiperen op de wensen van de ander – of weten wanneer we uit de buurt moeten blijven. Een lekkere vrolijke kennis-boost die wonderen zal doen voor uw relatie met het andere geslacht – zakelijk én privé. En toegesneden op de opdrachtgever.

2. Nieuw! Lekker leven en toch gezond blijven - vitaliteit op de werkvloer. Jan woog 110 kilo en was moe en slap. Zo kon het niet langer, maar een leven van sla en spa leek Jan toch ook geen feest. Jan vertelt in deze lezing hoe hij toch 20 kilo afviel, meer ging sporten en stopte met drinken – en dat zijn leven toch héérlijk bleef, en scherper en productiever dan ooit. Een sterk verhaal dat heel goed past in de grote vitaliteits-trend in het bedrijfsleven.

3. Jan verzorgt samen metauteur Jacqueline van Lieshout een laagdrempelige, motiverende, grappige en vooral herkenbare lezing, die de weg wijst naar een alcoholvrij bestaan – of in elk geval een stuk bewustwording oplevert over de winst die kan worden behaald door verantwoordelijk om te gaan met alcohol. Langjarige ervaringsdeskundigen Jacqueline en Jan kunnen aanstekelijk vertellen over alle hobbels op de alcoholvrije weg, maar ook over katervrije ochtenden, een opgeklaarde geest, en bijna ongelimiteerde energie en productiviteit.

 

Boeken:

‘Jan en Sas over Seks en Liefde’ 

‘De Naakte Waarheid’ 

‘Handboek voor de Liefdespanter’

‘The dad’

'Mannen: de waarheid'

Daar komen in 2018 ook nog het 'Grote Mannenboek' en 'Gezond Leven voor Gewone mannen' bij!

 

Reviews:

'Voorafgaand aan onze opening heb ik met Jan gebeld om het één en ander door te nemen. Jan begreep snel welke kant ik op wilde, hij kwam zelf met goede ideeën maar gaf mij ook de ruimte om input te geven. Uiteindelijk heeft hij met een leuk bruggetje zijn eigen specialisme erg humoristisch weten te verbinden met ons bedrijf.' - Marieke Hulstein, Moods & Roots Events

'Wij kijken terug op een prettige samenwerking met Jan. In de voorbereiding hebben we goed contact gehad om zijn presentatie af te stellen naar onze wensen. Het verhaal van Jan was er een uit zijn eigen straatje: Namelijk de verschillen tussen de man en de vrouw, maar hij wist het goed in onze context, ondernemerschap, te plaatsen. Ook slaagde hij erin om het publiek het volle uur geboeid te houden. Na afloop bleef hij ook nog lang op de borrel hangen om mensen met additionele vragen te woord te staan' - Tilburgs Studenten Corps St. Olof

 

Volledige omschrijving

Profiel

Vakgebied

De relatie tussen man en vrouw in elke denkbare context, (moderne) mannelijkheid, trends in stijl en smaak. Creativiteit en flexibiliteit op de werkvloer, creatief ondernemerschap, actualiteit, politiek

Talen

Nederlands, Engels

Tarief

Vanaf €1500,-

In te huren als

Spreker Panellid Presentator Dagvoorzitter Interviewer Performer

Onderwerpen

Ondernemen Maatschappij Lifestyle & Health Marketing & Communicatie

Interview

Wat was je eerste baantje?

Tapijtverkoper bij de Kwantumhallen.

Wat is je hoogtepunt in je carriere?

Journalistiek het Grote Playboy Interview met Geert Wilders; theater en algemeen: mijn optreden met Saskia Noort in Carré tijdens de Jan en Sas Zelfhulp Tour.

Hoe ziet je vakgebied eruit over 10 jaar?

Dat is mediatechnisch nauwelijks voor te stellen, maar gelukkig is creativiteit en het ordenen van content voor doelgroepen een tijdloos talent. En mannen en vrouwen zullen elkaar tot het einde der dagen in de haren vliegen. :-)

Voor wie heb je grote bewondering?

Humberto Tan. Zelden iemand gezien, die zo hard werkt en toch zo aardig is.

Wat weet niemand van je?

Dat ik de regerend Nederlands Kampioen Beercan in the Butt Chicken ben.

Twitter

Boeken

Handboek voor de liefdespanter

Kon je voorheen toe met een lieve lach, een modaal inkomen en een rede...

Bestel

Mannen: de waarheid

Waarom vragen mannen nooit de weg? Zijn mannen ijdel? Waarom appen man...

Bestel

De naakte waarheid

Waarom faken vrouwen orgasmes? Hebben mannen eigenlijk wel een kinderw...

Bestel

The dad

The Dad is een rijk geïllustreerd doe-leer-en-overleef-koffietafelboek...

Bestel