Vakgebied

Politiek
De relatie tussen man en vrouw
(moderne) Mannelijkheid
Trends in stijl en smaak. Creativiteit en flexibiliteit op de werkvloer
Creatief ondernemerschap
Actualiteit

Thema's

Mens & Maatschappij
Ondernemerschap
Lifestyle & Health
Communicatie & Media

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Vanaf € 1.500

Biografie

Biografie

Jan Heemskerk was lange tijd hoofdredacteur van de mannenbladen MAN, FHM en Playboy, en is nu opperbaas van meneren.nl, schrijver, journalist (Volkskrant Magazine, Linda) interviewer (Libelle), columnist, radio- & theatermaker en programmaontwikkelaar. Hij weet alles van de verschillen en misverstanden tussen man en vrouw en kan jou daar smakelijk over aan het lachen maken én aan het denken zetten.

Alleen maar journalist met een bovengemiddelde belangstelling voor de man/vrouw-verhouding en seksualiteit? Zeker niet. Jan heeft een trackrecord in het verzinnen en uitvoeren van commerciële content voor diverse tijdschriften, maar ook in samenwerking met merken als Bavaria, Sony, Canon, Nikon, Grolsch en Philips. Zijn specialiteit? Het koppelen van marketingdoelstellingen en het verzinnen van unieke concepten.

Momenteel is Jan bezig aan een tweede leven: 20 kilo slanker, sportiever dan ooit en – alweer bijna twee jaar – geheel alcoholvrij. Ook over zijn verrassende nieuwe loopbaan als Lifestyle Health Guru kan hij herkenbaar en – vooral inspirerend vertellen. Jan Heemskerk kan verder erg goed interviewen en houdt met veel plezier uw evenement in het gareel. Jan woont met Mevrouw Heemskerk, hun jongste zoon en Kees de kat in een dorp, ver, ver weg van de bewoonde wereld.


Boek Jan Heemskerk bij het Sprekershuys!

Jan Heemskerk is te boeken als spreker, dagvoorzitter, interviewer, presentator en panellid en is expert op het gebied van politiek, creativiteit en flexibiliteit op de werkvloer, creatief ondernemerschap en actualiteit. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Jan Heemskerk boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Lees meer
Wat wil je liever: hetzelfde zijn als alle anderen, of anders? Wie denk je dat het meeste opvalt?
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer