Vakgebied

Politiek
De relatie tussen man en vrouw
(moderne) Mannelijkheid
Trends in stijl en smaak. Creativiteit en flexibiliteit op de werkvloer
Creatief ondernemerschap
Actualiteit

Thema's

Mens & Maatschappij
Ondernemerschap
Lifestyle & Health
Communicatie & Media

In te huren als

Spreker
Dagvoorzitter
Interviewer
Presentator
Panellid

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Vanaf € 1.500

Biografie

Biografie

Jan Heemskerk was lange tijd hoofdredacteur van mannenbladen MAN, FHM en Playboy, en is nu opperbaas van meneren.nl, schrijver, journalist (Volkskrant Magazine, Linda) interviewer (Libelle), columnist, radio & theatermaker, programmaontwikkelaar en bescheiden tvpersoonlijkheid. Hij weet alles van de verschillen en misverstanden tussen man en vrouw en kan jou daar smakelijk over aan het lachen maken én aan het denken zetten.

Alleen maar journalist met een bovengemiddelde belangstelling voor de man/vrouw-verhouding en seksualiteit? Zeker niet. Jan heeft een track record in het verzinnen en uitvoeren van commerciële content voor diverse tijdschriften, maar ook in samenwerking met merken als Bavaria, Sony, Canon, Nikon, Grolsch en Philips. Zijn specialiteit? Het koppelen van marketingdoelstellingen en het verzinnen van unieke concepten.

Momenteel is Jan bezig aan een tweede leven: 20 kilo slanker, sportiever dan ooit en – alweer bijna twee jaar – geheel alcoholvrij. Ook over zijn verrassende nieuwe loopbaan als Lifestyle Health Guru kan hij herkenbaar en – vooral inspirerend vertellen. Jan Heemskerk kan verder erg goed interviewen en houdt met veel plezier uw evenement in het gareel. Jan woont met Mevrouw Heemskerk, hun jongste zoon en Kees de kat in een dorp, ver, ver weg van de bewoonde wereld.

Wat wil je liever: hetzelfde zijn als alle anderen, of anders? Wie denk je dat het meeste opvalt?
Advies nodig Blok Team SH

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer