Jan Versteegh als dagvoorzitter inhuren

Jan Versteegh als dagvoorzitter inhuren

Presentator

Biografie

Jan is een opkomend multitalent met een ruime algemene kennis. In het bijzonder op het gebied van film en muziek wordt hij vaak ingeschakeld. Dit betekent overigens niet dat hij saai is; Jan durft en kennis is zijn wapen. Met een gezonde dosis humor, scherpe inzichten en jonge-honden-attitude wint hij het publiek voor zich.

Op 17-jarige leeftijd gaat Jan aan de slag als presentator van het programma 'Campus' bij de populaire regionale zender Stadsradio Rotterdam. Hier is het waar Jan ontdekt waar zijn passie ligt; produceren en presenteren. Naast zijn middelbare school en tijdens zijn studententijd, eentje waar hij na wat omzwervingen terecht komt op de Academie voor Lichamelijke Opvoeding, probeert hij zoveel mogelijk ervaring op te doen op het gebied van radio en televisie.

Hij verruilt het gesproken woord voor het bewegende beeld en presenteert het programma 'Zooi' op TV Rijnmond/TV West. Actief draait hij mee op de redactie, waar hij om leert gaan met alles wat komt kijken bij het maken van een programma. Hierna volgen diverse klussen Redbull / De Haaien op grote live-evenementen zoals Dance Valley. Dit leert hem televisie maken onder extreme omstandigheden en dat op zijn eigen wijze; adrem en ietwat schurend.

Van september 2012 tot februari 2014 is Jan een van de gezichten van 'PowNews'. Daarna maakt hij de stap naar BNN waar hij reportages gaat maken voor 'Spuiten en Slikken'. In eigen land maakt hij vervolgens het programma '101 op Reis'. In 2013 nam Jan deel aan het populaire programma 'Expeditie Robinson' op RTL5 en in 2014 was hij te zien, als jongste tafelheer ooit, bij 'De Wereld Draait Door'.

In 2015 blijft Jan de wereld rond reizen voor BNN, zowel voor ‘3 op reis’ als ‘3 op reis Backpack’. In het programma ‘The Freestyle Games’ gaat Jan samen met BNN collega Geraldine Kemper op zoek naar beste freestyle sporter van Nederland. Daarnaast wordt Jan in zijn eigen programma ‘Jan is de Beste’ elke week uitgedaagd door een bekende Nederlander. In 2015 wordt Jan bekroond voor zijn harde werk en wint hij de Televizier Aanstormend Talent Award wat onderdeel is van het Gouden Televizier-Ring Gala.

Begin 2016 deed Jan mee aan het zangprogramma It Takes 2 op RTL 4. Hij gooide hoge ogen met zijn zangkunsten en won dit programma. Hij bracht zijn eigen cd uit, genaamd It Takes Swing en is te boeken voor optredens.

Sinds augustus 2016 is er een nieuwe seizoen van Proefkonijnen te zien op BNN. Jan en Geraldine Kemper hebben het stokje overgenomen van Dennis Storm en Valerio Zeno. Jan is ook samen met Geraldine te zien in ‘Jan versus Geraldine’ en bij het vernieuwde ‘Spuiten en Slikken Specials’. In de ‘Quickest Quiz’ neemt Jan de rol op zich van superscherpe quizmaster.

Volledige omschrijving

Profiel

Vakgebied

Presenteren, muziek, film, reizen, sport, politiek, media, onderwijs, film, ondernemerschap

Talen

Nederlands, Engels

Tarief

Op aanvraag

In te huren als

Presentator Interviewer Dagvoorzitter

Onderwerpen

Maatschappij Lifestyle & Health Kunst & Cultuur Bedrijfsleven & Management Ondernemen Marketing & Communicatie

Twitter