Vakgebied

Televisie
Mode

Thema's

Ondernemerschap
Lifestyle & Health
Kunst & cultuur

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Vanaf € 1.900

Biografie

Biografie

Janice Couture is lifestyledeskundige en bekend modeontwerper. In 2007 klonk het startschot voor zijn eigen Prêt à Porter collectie met de naam 'Janice'. Deze collecties worden op ambachtelijke wijze in zijn eigen atelier vervaardigd. Per jaar ontwerpt Janice twee Prêt à Porter collecties. Janice is altijd erg creatief geweest. Vroeger wist hij nooit precies wat hij wilde worden. Dat veranderde toen hij stage liep in een atelier in Cromvoirt. Het werken in een atelier beviel hem zo goed dat hij een opleiding is gaan volgen. De keuze viel op de Rotterdamse snijschool, waar hij in 2006 cum laude is geslaagd. Sinds september is Janice lifestyledeskundige bij 'Shownieuws' op SBS6 en is wekelijks te zien in 'Showlaat' en 'Show vandaag'. In 2007 klonk het startschot voor zijn eigen Prêt à Porter collectie met de naam 'Janice'. Deze collecties worden op ambachtelijke wijze in zijn eigen atelier vervaardigd. Per jaar ontwerpt Janice twee Prêt à Porter collecties. Inmiddels zijn er maar liefst 22 verkooppunten door heel Nederland en 2 in België. In 2011 ontwierp Janice de prachtige smaragdgroene jurk van Wendy van Dijk tijdens de finale van het programma XFactor, dat door een miljoenenpubliek werd bekeken. In 2012 maakte Janice de jurk voor KimLian van der Meij voor de première van de musical Shrek waar KimLian de hoofdrol in speelt. En wederom mocht hij voor Wendy van Dijk een finale jurk ontwerpen, dit keer voor het programma The Voice of Holland. Ook BNers als, Leontien Borsato, Renate Verbaan, Glennis Grace, Do, Amanda Krabbé, Bridget Maasland en Bergit Lewis worden gekleed door Janice.

Janice Couture is te boeken als spreker en geeft lezingen over onderwerpen als ondernemerschap, kunst en cultuur en mode. Daarnaast is hij te boeken voor een workshop styling. Op deze pagina kun je onder de kop 'sessie' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.

Lees meer
Never blend in!
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer