Janice als spreker inhuren

Janice als spreker inhuren

Modeontwerper

Never blend in!”

Biografie

In 2007 klonk het startschot voor zijn eigen Prêt à Porter collectie met de naam 'Janice'. Deze collecties worden op ambachtelijke wijze in zijn eigen atelier vervaardigd. Per jaar ontwerpt Janice twee Prêt à Porter collecties. 

Janice is altijd erg creatief geweest. Vroeger wist hij nooit precies wat hij wilde worden. Dat veranderde toen hij stage liep in een atelier in Cromvoirt. Het werken in een atelier beviel hem zo goed dat hij een opleiding is gaan volgen. De keuze viel op de Rotterdamse snijschool, waar hij in 2006 cum laude is geslaagd. Sinds september is Janice lifestyledeskundige bij 'Shownieuws' op SBS6 en is wekelijks te zien in 'Showlaat' en 'Show vandaag'.

In 2007 klonk het startschot voor zijn eigen Prêt à Porter collectie met de naam 'Janice'. Deze collecties worden op ambachtelijke wijze in zijn eigen atelier vervaardigd. Per jaar ontwerpt Janice twee Prêt à Porter collecties. Inmiddels zijn er maar liefst 22 verkooppunten door heel Nederland en 2 in België.

In 2011 ontwierp Janice de prachtige smaragdgroene jurk van Wendy van Dijk tijdens de finale van het programma X-Factor, dat door een miljoenenpubliek werd bekeken. In 2012 maakte Janice de jurk voor Kim-Lian van der Meij voor de première van de musical Shrek waar Kim-Lian de hoofdrol in speelt. En wederom mocht hij voor Wendy van Dijk een finale jurk ontwerpen, dit keer voor het programma The Voice of Holland. Ook BN-ers als, Leontien Borsato, Renate Verbaan, Glennis Grace, Do, Amanda Krabbé, Bridget Maasland en Bergit Lewis worden gekleed door Janice.

In 2014 heeft Janice niet stil gezeten. Naast deskundige bij Shownieuws heeft hij veel presentaties en lezingen gegeven en heeft hij regelmatig meegedaan aan Nederlandse televisieprogramma's.

Volledige omschrijving

Profiel

Vakgebied

Mode, televisie

Talen

Nederlands, Engels

Tarief

Vanaf €1250,-

In te huren als

Spreker Presentator Dagvoorzitter Panellid

Onderwerpen

Lifestyle & Health Ondernemen Kunst & Cultuur

Interview

Wat was je eerste baantje?

Afwaskeuken.

Wat is je hoogtepunt in je carriere?

Drie keer showen op Fashionweek.

Hoe ziet je vakgebied eruit over 10 jaar?

Er zullen meer verkooppunten zijn en ook eigen winkels. Daarnaast zullen er meer verkooppunten door Europa heen zijn.

Voor wie heb je grote bewondering?

Mijn moeder.

Wat weet niemand van je?

Ik heb geen geheimen!