Vakgebied

Thema's

In te huren als

Talen

Nederlands

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

"Mensen willen wel veranderen, maar niet veranderd worden"; als veranderaar bouw ik díe brug tussen Mens en Verandering. 20+ jaar ervaring als consultant, (interim) project- en programma manager binnen zowel de commerciële als de publieke sector maakt mij een gedreven en ervaren consultant, draagvlakontwikkelaar en motivator. Mijn relaties ervaren mijn gedragsstijl als ondernemend, creatief, energiek, resultaatgericht, probleemoplossend en collegiaal.

Mijn hands-on werkwijze stelt mij in staat (bedrijf)strategieën en projectdoelstellingen te vertalen naar de operatie, waar ik ook de brug sla tussen business, HR en ICT. Door m'n open en gedreven karakter heb ik het vermogen om écht contact te maken met mensen en hen te motiveren te veranderen.

Mijn 'Kaderloos' werkwijze doet mij flexibel en soepel bewegen binnen zeer diverse omgevingen, en dit stelt me ook in staat ervaringen uit de ene sector toe te passen in de andere sector. Om de effectiviteit van medewerkers en projectteams te verbeteren geef ik trainingen en workshops die binnen een veranderprogramma’s ingezet worden om het gevraagde te realiseren. Doelgericht, pragmatisch én met een gezonde dosis humor.

Meer weten over mij? Kijk op onze website: https://kaderloos.nl/jmbilderbeek/

De afgelopen jaren heb ik opdrachten uitgevoerd voor o.a. Rijkswaterstaat, UWV, Nationale Nederlanden, Parnassia, Bosch, Heineken, Rabobank, RST, Aegon, GGD, ProRail, Ymor, Engie, Haagse Hogeschool, NIMA, Macaw, Kadaster, Schoonenberg, KvK & Atradius.

Lees meer

Advies nodig Blok Team SH

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer