Jerre Maas als dagvoorzitter inhuren

Jerre Maas als dagvoorzitter inhuren

Stem van het publiek, dagvoorzitter, spreker, communicatiepsycholoog

Durf te delen!”

Biografie

Na zijn studie Sociale Psychologie aan Tilburg University heeft Jerre zich verdiept in de interactie met het publiek. Als dagvoorzitter, presentator, spreker en ondernemer houdt hij zich bezig met het bouwen van de brug tussen publiek en jouw evenement. Dat doet hij o.a. met zijn eigen, (inter)actieve werkvormen. Voor Jerre is het een voorwaarde om betrokken te zijn in het meeting design van je evenement – want alleen dan kun je een presentatie of dagvoorzitterschap volledig afstemmen op de doelen die jij nastreeft!

Wat is je achtergrond en waarom moeten ze jou als spreker boeken en wat krijgt een klant als ze jou boeken, wat is de impact van je lezing? Wat zijn je softskills (hoe ben jij als spreker op het podium?)?:
Als communicatie-psycholoog vervult Jerre de ‘stem van het publiek’. Het effect van communicatie op gedrag van groepen mensen fascineert hem. Zijn ondernemende geest en creativiteit hebben ervoor gezorgd dat hij de laatste jaren betrokken is geraakt bij verschillende innovatieve bedrijven en projecten. Zijn motto ‘durf te delen’ is de katalysator voor succes volgens hem!

In 2011 richtte hij, samen met twee compagnons, PresentersWall op; een innovatieve en interactieve event-tool, waarmee zij genomineerd werden voor een Accenture Innovation Award. Met Improgression, een online learning platform, werd hij in 2012 opgenomen in de MKB Innovatie Top 100.

Naast zijn lezingen en dagvoorzitterschappen wordt spreker Jerre veel gevraagd voor het geven van presentatietrainingen. Samen met Rudy van Beurden schreef hij het boek ‘Dus, wat is je punt?’; een laagdrempelige methode om overtuigend te kunnen presenteren, pitchen en debatteren.

Jerre als dagvoorzitter en spreker kenmerkt zich – uiteraard – door veel interactie, energie en inspiratie. Met een gezonde dosis humor bouwt hij de brug tussen publiek, spreker en organisatie. Met Jerre haal je niet alleen een dagvoorzitter in huis, maar iemand die met je mee denkt in het meeting design; zodat je een maximale impact gaat bereiken!

Volledige omschrijving

Profiel

Vakgebied

Psychologie, marketing, ondernemerschap, sociale psychologie, communicatie

Talen

Engels, Nederlands

Tarief

Vanaf €1200,-

In te huren als

Spreker Presentator Dagvoorzitter Panellid Interviewer

Onderwerpen

Bedrijfsleven & Management Ondernemen Innovatie & Trends Onderwijs Technologie & ICT Marketing & Communicatie Motivatie & Inspiratie

Interview

Wat was je eerste baantje?

Ik was handig met computers en maakte voor vrienden, familie en een aantal bedrijven eenvoudige websites. Dat deed ik al toen ik 13 of 14 jaar oud was en daar verdiende ik een klein zakcentje mee.

Wat is je hoogtepunt in je carriere?

Elke dag is een hoogtepunt; maar het spreken als ondernemer op Marrokaanse Universiteiten was één van de absolute hoogtepunten.

Hoe ziet je vakgebied eruit over 10 jaar?

Over 10 jaar zijn we er allemaal achter gekomen dat techniek ondersteunend is in plaats van leidend. Ik ga er daarom vanuit dat we op dat moment meer behoefte hebben aan verbinders, die de juiste snaar weten te raken en mensen vanuit oprechte interesse met elkaar kunnen verbinden, eventueel met behulp van technische ondersteuning.

Voor wie heb je grote bewondering?

Nelson Mandela; doorzettingsvermogen in het kwadraat!

Wat weet niemand van je?

Dat je me het meest gelukkig maakt met een mooie biografie, een goed glas whiskey en klassieke muziek…

Twitter

Boeken

Dus, wat is je punt?

Dus, wat is je punt? Eerste druke druk is een boek van Jerre Maas & Ru...

Bestel