Jesse van Doren als spreker inhuren

Jesse van Doren als spreker inhuren

Helpt bedrijven groeien met slimme en innovatieve toepassingen.

Innovatie is vooruitgang.”

Biografie

Jesse werd meerdere malen bekroond tot ‘meest beloftevolle ondernemer’ van Nederland. Hij is enthousiast over de toekomst en innovatieve technologie. Op zijn elfde richtte hij zijn eerste bedrijf op, waarmee hij ondernemers over de hele wereld adviseert hoe ze snel meer groei kunnen behalen. Jesse is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van thema’s als Internet of Things, Growth Hacking en technologie.

Jesse van Doren bevindt zich in het middelpunt van de technologie-hausse. Al op 11-jarige leeftijd richtte hij zijn eerste bedrijf op. Dit liep zo uit de hand, dat hij vroegtijdig zijn studie Small Business & Retail Management moest afbreken om zich volledig te kunnen toeleggen op het ondernemerschap.
Jesse is een talentvol persoon met een sterke passie voor marketing en het behalen van een winstgevende bedrijfsgroei. Dit doet hij door bedrijven mee te nemen in het growth hacking proces. Jesse heeft voor meer dan 300 organisaties gewerkt en adviseert niet alleen op boardlevel niveau bij organisaties, maar vindt het ook leuk om dingen in de praktijk uit te voeren. Zo gaf hij advies op het gebied van strategie en het anders inrichten van afdelingen. Ook richtte hij tech communities op in meer dan 20 verschillende landen. Daarnaast creëerde hij social media accounts met een maandelijks bereik van meer dan 3 miljoen mensen. Dankzij zijn grote netwerk is Jesse breed inzetbaar en is hij een echte trendwatcher. 

Jesse is de oprichter van Tomorrow, een wereldwijde community waarmee duizenden jongeren uit 20 landen met elkaar kunnen discussiëren en samenwerken om het ondernemerschap in hun eigen land te bevorderen. Hij is constant op zoek naar nieuwe kansen, in de tv-serie 'Jesse zoekt Uitblinkers', reisde hij door heel het land om de snelstgroeiende bedrijven in Nederland te interviewen en te ontdekken wat hen zo succesvol maakt. 

Naast zijn keynote-presentaties, biedt hij bedrijven diverse workshops aan over de thema's als; growth hacking, design thinking, innovatie, turnaround management, big data en Internet of Things. Hij heeft o.a. gewerkt voor Google, ING, Ahold, Sony, Microsoft, Unilever, KPN, KPMG, BMW, Efteling en de Gemeente Rotterdam. In deze organisaties stelde hij niet alleen strategieën op, maar implementeerde hij ideeën die direct in de praktijk toegepast werden.

Zijn lezingen inspireren en zorgen ervoor dat mensen direct zelf aan de slag willen. Hij betrekt het publiek bij lezingen en laat hen graag voorbeelden uit de praktijk zien. Jesse is een veelbelovende ondernemer met een oneindige passie voor zijn werk. Zijn enthousiasme houdt hij niet voor zichzelf en door zijn sterke communicatie verbindt hij jong en oud met elkaar.

Volledige omschrijving

Profiel

Vakgebied

Internet of Things, Innovatie, Smart City, Growth Hacking, Marketing, Big Data, AI, Design, Ideation en Management.

Talen

Engels, Nederlands

Tarief

Vanaf €1750,-

In te huren als

Spreker Presentator Dagvoorzitter Interviewer Panellid

Interview

Wat was je eerste baantje?

Bedrijven helpen met hun websites en marketing te verbeteren.

Wat is je hoogtepunt in je carriere?

Het openen van een eigen kantoor en de verdubbeling van het aantal medewerkers in 2018 om verdere groei mogelijk te maken.

Hoe ziet je vakgebied eruit over 10 jaar?

Er is dan sprake van een vergaande automatisering. Artificial intelligence, virtual reality en augmented reality zijn dan volwassen geworden en niet meer weg te denken. De techniek rondom Internet of Things is dan geperfectioneerd en maakt het leven veel eenvoudiger we zijn dan voorbij de ‘hype-cycle’. Privacy wordt minder.

Voor wie heb je grote bewondering?

Steve Jobs

Wat weet niemand van je?

Fervent pizzafan. Wanneer er pizza's zijn op een evenement word ik extra enthousiast.

Twitter

  • @jessevandoren Today we launched something new at @Horecava https://t.co/mUedxqfDpV
  • @jessevandoren Het blijft leuk. Vuurwerk afsteken met je stem. Gelukkig nieuwjaar iedereen! #StuffForGeeks https://t.co/pfkNEgpRpc
  • @jessevandoren RT @Bright : Voor het eerst is een vuurpijl de lucht in geschoten na een spraakcommando. @jessevandoren stuurde 'm de hemel in 🎇 https://t.c…
  • @jessevandoren Op de dag dat de knallen je om de oren vliegen: presenteren wij iets nieuws. De meest veilige manier om vuurwerk af… https://t.co/jBCzQZC1gI
  • @jessevandoren Super cool! De afgelopen tijd mocht ik een aantal waanzinnig gave R&D labs bezoeken. Binnenkort komt mijn nieuwe se… https://t.co/PxDyVfq2PX