Vakgebied

Thema's

In te huren als

Talen

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Ik ben sociaal ondernemer, ontwikkelaar en oprichter van CommonEasy samen met mijn broer Florian de Ridder. Ik geef vaak demonstraties hoe CommonEasy werkt, het eerste p2p "verzekeringsplatform" voor freelancers en ondernemers. Wat komende jaar waarschijnlijk gaat doorbreken. Ik heb hier al aantal keer gesproken op verschillende events zoals Moneylab, Transmediaal festival in Berlijn en Congress van Seederdeboer.

CommonEasy heb ik van scratch gebouwd en als experiment begonnen tijdens mijn studie door mijn vrienden te helpen met het verzekeren van hun smartphones met een Facebook groep, Excel sheet en ABN spaarrekening. Die ervaring vat ik nu samen in de volgende boodschap; elkaar helpen voelt super goed! Een telefoonverzekering kost 10,- op CommonEasy 3,- dus het hoeft niet duur te zijn en we kunnen (financiële) complexe zaken wel makkelijk en leuk maken.

Mijn pad heeft mij op rare plekken gebracht, inzichten en kennis laten op doen van sociale innovatie in de praktijk, hacken, product ontwikkeling en de hele verschuiving van de economie naar meer flex, meer digitalistering en de kansen die daarbij komen!

Lees meer
Advies nodig Blok Team SH

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer