Vakgebied

Thema's

In te huren als

Talen

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Samen bepaalt u de focus

De brede kennis en ervaring in IT security maakt dat Jochen den Ouden over een scala aan onderwerpen kan spreken. Van cyberspace en ethisch hacken tot pentesten en IT security awareness. Door zijn ruime interesse staat Jochen open voor alle onderwerpen rondom zijn vakgebied als IT security specialist. Zo kunt u samen de focus van de presentatie bepalen.

Van bedrijfsleven tot overheid en non-profit

Elke organisatie die online werkt met gevoelige data heeft te maken met informatiebeveiliging. De presentaties van Jochen den Ouden zijn dan ook geschikt voor alle branches: van MKB tot overheid, van zorg en onderwijs tot verenigingen en zzp-ers.

Startpunt voor certificering ISO 27001

Wilt u een traject starten voor databeveiliging volgens ISO 27001? Met een interactieve startbijeenkomst met Jochen den Ouden als keynote speaker creëert u draagvlak voor het traject en inspireert u medewerkers om zich hiervoor in te zetten. Naast speaker kunt u Jochen ook inhuren voor de begeleiding tot aan de audits en de certificering ISO 27001.

Lees meer
Advies nodig Blok Team SH

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer