Joel aan 't Goor als spreker inhuren

Joel aan 't Goor als spreker inhuren

Een combinatie van diepe mensenkennis, ondernemerschap en business.

Own it. Now is the time to step out of your ego driven ambitions.”

Biografie

Joel aan ‘t Goor is psycholoog, bedrijfskundige en ondernemer. Hij is oprichter van OPEN Business Leaders (het grootste CEO netwerk van Nederland), Origins en het World Consciousness Forum. Daarnaast is hij keynote speaker, boardroom consultant en ambient techno DJ.

The Era of Purpose
We zitten als mensheid in een waanzinnige technologische versnelling. Een golf van exponentieel ontwikkelende technologieën komt op ons af. Door de snelheid hebben slechts weinig mensen door hoe dit de wereld in de komende jaren onherkenbaar gaat veranderen. Artificial Intelligence zal intelligenter worden dan wij en brengt serieuze bedreigingen met zich mee. Tegelijkertijd helpt technologie ons om een ander leven in te stappen. Een leven waarin ‘moeten’ verandert in ’mogen’ en ‘werken’ verandert in ‘spelen’. Het gevolg is dat zingeving en zelfontplooiing voor mensen, leiders en organisaties belangrijker worden dan ooit.

De exponentiele ontwikkeling van technologie en groeiende bewustwording van de mensheid veroorzaken ‘The Era of Purpose’, een tijdperk waarin de vraag ‘Wie ben ik?’ belangrijker wordt dan hij ooit in de geschiedenis van de mensheid geweest is. Wat betekent dit voor jou? Joel aan ‘t Goor put uit zijn unieke combinatie van diepgaande mensenkennis, ondernemerschap en technologie.


The Roast of your Team
Beleef met jouw team of organisatie een interactieve, entertainende en soms confronterende masterclass. Deelnemers leren van zichzelf en elkaar hun onbewuste drijfveren, kwaliteiten, blinde vlekken en valkuilen kennen.
 
Empower de team leden met inzichten in hun diepere motivaties, kwaliteiten en valkuilen.
Vergroot de samenwerking en innovatiekracht binnen het team. Creëer een high performing team met team leden die van binnen naar buiten creeren. Voorafgaand aan de masterclass vullen de deelnemers de Purpose Scan in. De next step in The Era of Purpose.

The Roast of your Leadership
Waar moet jij als leider of ondernemer op focussen en moet je direct mee stoppen in het belang van de groei van je organisatie en de groei van jezelf? In een interactieve, confronterende en entertainende sessie stript Joel je genadeloos van al je onbewuste drijfveren, kwaliteiten, blinde vlekken en valkuilen.


Je krijgt inzicht in:
- Jouw kwaliteiten en valkuilen in jouw leiderschap en de manier waarop je deze beter kunt inzetten.
- Jouw diepste, veelal onbewuste, drijfveren die bijna alles in jouw leven en ondernemerschap bepalen.
- De manier waarop je jouw organisatie sneller kan laten groeien door jouw persoonlijkheid beter in te zetten.

Dit doet Joel op basis van de next step in personality testing: de Purpose Scan. Onnavolgbaar brengt het jou en jouw leiderschap op het allerdiepste niveau van je psyche in kaart.

Crash Course Meditation
In de afgelopen jaren heeft de wetenschap laten zien dat mediterende mensen over het algemeen creatiever, gelukkiger, energieker, geconcentreerder en gezonder zijn. Anno 2018 zien we dat steeds meer CEO’s en organisaties actief mediteren. 

In deze sessie leer je op een no nonsense manier we de essentie van het waarom en hoe van meditatie. Geen vage termen, oncomfortabele houdingen of moeilijke oefeningen. Wel praktische oefeningen die meteen inzetbaar zijn in het dagelijks leven. Doel: onder alle omstandigheden toegang tot jouw innerlijke rust, inspiratie en flow.

 

Volledige omschrijving

Profiel

Vakgebied

Leiderschap/ Ondernemerschap/ Purpose/ Psychologie/ The future of humanity/ The future of leadership/ Meditatie/ Authenticiteit

Talen

Nederlands, Engels

Tarief

Vanaf €3500,-

In te huren als

Spreker Panellid Interviewer

Onderwerpen

Ondernemen Bedrijfsleven & Management Cabaret & Entertainment Leiderschap Innovatie & Trends Duurzaamheid & Sociaal Ondernemerschap Lifestyle & Health Motivatie & Inspiratie

Interview

Wat was je eerste baantje?

Patat bakken in de snackbar van een camping.

Wat is je hoogtepunt in je carriere?

Iedere dag een nieuw hoogtepunt. Voor de buitenwereld waarschijnlijk het succesvol van de grond tillen van het grootste en meest impactvolle CEO netwerk van de Benelux.

Hoe ziet je vakgebied eruit over 10 jaar?

1 ding is zeker: radicaal anders.

Voor wie heb je grote bewondering?

Niemand in het bijzonder

Wat weet niemand van je?

Mijn state of mind

Boeken

The Journey to your Origin

ARE YOU READY FOR THE MEET UP BETWEEN LEADERSHIP, TECHNOLOGY AND THE H...

Bestel

The Journey to your Origin

ARE YOU READY FOR THE MEET UP BETWEEN LEADERSHIP, TECHNOLOGY, AND THE ...

Bestel