Joep van Deudekom als spreker inhuren

Joep van Deudekom als spreker inhuren

Cabaretier en theatermaker

Vroeger was alleen de toekomst beter.”

Biografie

Naast het theater is Joep actief op tv. Hij is wekelijks op zaterdagavond op NPO1 te zien in 'De Kwis', daarnaast heeft hij met Rob Urgert het wetenschappelijke programma 'Het Instituut' en is hij nog geregeld te zien als presentator op Discovery Channel met 'How Do They Do It'.

Hij heeft verder een aantal columnbundels uitgebracht gebaseerd op zijn radiocolmuns bij Giel Beelen, een vijftal jeugdboeken over voetbal en het populair-wetenschappelijke boek: 'Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's?'. 

Op dit boek is ook de interactieve quiz gebaseerd die hij samen met Rob Urgert brengt. 'Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's?' is een quiz waarbij Rob en Joep gekeken hebben naar wat de wetenschap is achter succes. Wat bepaald dat iemand iemand succesvol kan worden? Ze stellen het publiek vragen die gebaseerd zijn op de harde wetenschap achter succes middels humoristische foto's, filmpjes en experimenten. Humor met inhoud op niveau! 

Daarnaast hebben zij ook het interactieve programma's:

'De Verbinders'
Joep en Rob hebben een nieuwe humoristische show gemaakt, waarbij ze iedereen nader tot elkaar brengen in “De Verbinders”. De show gaat over 'verbinding' en 'contact maken'. Hoe breng je mensen nader tot elkaar? En hoe maak je écht verbinding? Joep en Rob hebben zich vastgebeten in dit onderwerp en de wetenschap ervan onderzocht. Met als gevolg een hyper-interactieve show met uiteraard een knipoog en veel humor! 

Quiz 'Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's?'
'Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's?' is een quiz waarbij Rob en Joep gekeken hebben naar wat de wetenschap is achter succes. Wanneer kan iemand succesvol worden? Ze stellen het publiek vragen die gebaseerd zijn op de harde wetenschap achter succes middels humoristische foto's, filmpjes en expirimenten. Humor met inhoud op niveau!

Hyperinteractief programma ‘The Manipulation Game’
Naast de quiz is er ook een hyperinteractief programma mogelijk waarin Rob en Joep laten zien dat die keuzes vaak helemaal niet zo zuiver en weloverwogen zijn als we geneigd zijn te denken. Aan de hand van oefeningen, dubbele bodems en een hele hoop humor leren ze je hoe jij deze valkuilen kunt vermijden. Leun (niet!) achterover en laat je meevoeren in deze mentale achtbaan!

De passie van Rob en Joep? Het smakelijk serveren van wetenschap! Uiteraard is het ook mogelijk om Rob Urgert of Joep van Deudekom los van elkaar te boeken. Joep is naast spreker ook als dagvoorzitter of presentator te boeken. 

Volledige omschrijving

Profiel

Vakgebied

Cabaret, radio en televisie, presentatie

Talen

Nederlands

Tarief

Op aanvraag

In te huren als

Spreker Dagvoorzitter Presentator

Onderwerpen

Cabaret & Entertainment Wetenschap

Twitter

Boeken

Hoe word ik succesvoller dan mijn collega s?

In Midden-Italië liggen de raadselachtige tuinen van Bomarzo, sinds me...

Bestel

Buitenspel in Rio

Pieter, Guus en hun vrienden worden geselecteerd voor Oranje onder de ...

Bestel

10 tegen 1

Nu Pieter en Guus in de C1 spelen zijn alle ogen op hen gericht. Maar ...

Bestel

Mysterie onder de middenstip

Als het voetbalveld van DSO wordt afgegraven, besluiten de broers Guus...

Bestel

Beslissende sliding

Pieter heeft elke nacht dezelfde droom dat hij de beslissende sliding ...

Bestel