John van  Zweden als spreker inhuren

John van Zweden als spreker inhuren

Motivatie, Inspiratie & Ondernemerschap

Behangkoning in de Premier League”

Biografie

John van Zweden is mede-eigenaar van Swansea City. Swansea City is opgeklommen vanuit de laagst betaalde voetbalafdeling tot de Premier League. Recentelijk verkocht hij een groot deel van zijn aandelen en is hij door de nieuwe eigenaren gevraagd om een bestuursfunctie te bekleden. Naast mede-eigenaar van Swansea City en eigenaar van de grootste behang- en woninginrichtingswinkel van Nederland, heeft John van Zweden drie verschillende ondernemingen. Met zijn presentaties inspireert John van Zweden als geen ander over ‘ondernemen’ met Haagse humor.

In 2002 heeft John van Zweden met een aantal lokale supporters de voetbalclub Swansea City gered door de eigenaar uit te kopen. Vanaf dat moment is de voetbalclub uit Wales opgeklommen van de onderste plaats in de laagste betaalde voetbalafdeling tot de Premier League. In het eerste seizoen 2012-2013 speelde Swansea City met verfrissend voetbal mee in de top van de Premier League. In het seizoen 2012-2013 wonnen zij de League Cup waardoor zij in het seizoen 2013-2014 in de Europa League spelen.

Naast het mede-eigenaarschap van Swansea City heeft hij op zijn 20ste de verf- en behangwinkel van zijn vader overgenomen en uitgebouwd tot de grootste behang- en woninginrichtingswinkel van Nederland. Het leverde hem landelijke bekendheid op als ‘de behangkoning’. John van Zweden heeft ook nog een reclamebedrijf, waar reclameborden worden gemaakt, textiel wordt bedrukt en belettering van auto’s worden uitgevoerd. Daarnaast is in oktober 2013 zijn biografie ‘Behangkoning in de Premier League’ uitgekomen waarin het bewogen leven van John van Zweden wordt beschreven.

Volledige omschrijving

Profiel

Vakgebied

Motivatie, inspiratie, ondernemerschap

Talen

Nederlands, Engels

Tarief

Vanaf €2750,-

In te huren als

Spreker

Onderwerpen

Ondernemen Leiderschap Sport Motivatie & Inspiratie

Twitter

Boeken

John van Zweden

De behangkoning John van Zweden (1962) raakt als fanatieke supporter v...

Bestel