Vakgebied

Thema's

In te huren als

Talen

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Ik ben Joost Dobbe, 37 jaar en woonachtig in Haarlem. Al vanaf mijn zeventiende treed ik op als zanger, gitarist en singer-songwriter.

Naast het schrijven van eigen liedjes, treed ik solo op met bekend werk en in verschillende bands, waarvan het theaterprogramma The 70's Unplugged het bekendste is. Met dat programma tour ik met veel succes door heel het land. Naast het spelen van de mooiste liedjes uit de jaren 70 neem ik de zaal mee terug de tijd in met mooie verhalen over de liedjes.

Sinds dit jaar ben ik als zzp'er werkzaam als muzikant en als journalist. Via een bekende muzikante van vroeger, Barbara Breedijk, kwam ik op jullie website terecht. Ik vroeg me af of ik wellicht ook zou kunnen passen binnen jullie aanbod...

Naast zingen, musiceren, kan ik in opdracht en "on the spot", liedjes schrijven. Dit heb ik bijvoorbeeld als eens eerder gedaan bij het evenement Topvrouw van het Jaar en Topsporter van het Jaar (zie filmpjes onderin). Daarnaast heb ik ook verschillende talentenjachten gepresenteerd, zoals het Haarlems Interscholair Toernooi en De Beste SInger-Songwriter van Heerhugowaard.

Wellicht zou ik kunnen passen in het aanbod van het Sprekershuys...

Hier wat filmpjes:

Topvrouw van het Jaar:

https://www.youtube.com/watch?v=tEn_3ScV7P8

https://www.youtube.com/watch?v=kiwg7PCWWkE

The 70's Unplugged:

https://www.youtube.com/watch?v=6F0sxUh3FYc

Lees meer
Advies nodig Blok Team SH

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer