Kevin Weijers als spreker inhuren

Kevin Weijers als spreker inhuren

Chief Exploration Officer (nieuwe ideeën vertalen van gedachte naar experiment)

Hoe je kijkt, bepaalt wat je ziet”

Biografie

Iedereen wil nieuwe ideeën uitvoeren. Innovatief zijn. De uitdaging? Tussen het bedenken van iets nieuws, en het daadwerkelijk doen, zit een gat. Hoe overbrug je met experimenten dit gat tussen denken en doen? Hoe maak je complexe dingen weer simpel? Hoe vertaal je ideeën naar acties? En hoe krijg je anderen mee?

Tijdens zijn presentaties neemt Kevin je als Chief Exploration Officer (CEO) van Around the World in 80 Experiments mee op reis — een avontuur om bedrijven rond de hele wereld te helpen nieuwe ideeën te lanceren, in ruil voor eten en onderdak.

Zo werkte hij voor een advocatenkantoor in Singapore, een middelbare school in een township van Kaapstad, en was hij side-kick bij HITZFM, het Radio538 van Maleisië. Overal lanceert hij nieuwe ideeën met de meest uiteenlopende experimenten. Op dit moment staat de teller op 27/80 experimenten, in 18 landen, and counting.

Heb je behoefte aan een frisse blik, inspiratie en actie?

De ervaring is dat Kevin zijn verhaal het beste past op plekken waar mensen een beetje vast zitten, inspiratie nodig hebben, en om medewerkers in beweging te krijgen om buiten hun eigen hokje of functieomschrijving te denken en doen. Ook wordt Kevin beoordeeld als ‘sterke, luchtige opening of afsluiting van (inhoudelijke) bijeenkomsten en congressen’.

Naast zijn wereldreis kun je Kevin ook kennen van de 21 Dagen Niet Klagen Challenge, The Culture Canvas en zijn podcast ‘Experimenteren Met..’

Benieuwd wat Kevin kan bijdragen aan jouw bijeenkomst of event? Bekijk voor een impressie van zijn presentatie deze compilatie of neem direct contact op voor een vrijblijvend verkenningsgesprek
Mogelijke onderwerpen voor een lezing van Kevin:

– Waarom is het continu testen van aannames zo belangrijk?
– Hoe maak je complexe dingen weer simpel?
– Hoe ontwikkel je een ondernemende en experimentele manier van denken (en werken)?
– Hoe vertaal je ideeën naar concrete acties zodat je morgen kunt beginnen?
– Hoe krijg je anderen mee met jouw ideeën?


Kevin is één van de jongere sprekers in het circuit, maar met jaarlijks 100+ lezingen geen groentje op het podium.

Wat anderen zeggen over de lezing van Kevin:

Kevin sprak namens onze organisatie tijdens de CFO Day 2017. Wij kijken terug op een zeer succesvolle samenwerking met Kevin als spreker. Ruim 200 Finance Executives inspireerde hij  met zijn levensmotto rondom het thema experimenteren. Quotes vanuit het publiek: "Ontwapenend, prikkelend, buiten de gebaande paden, mooi, boeiend, zeer inspirerend". Met een gemiddelde 8 als cijfer in de eindevaluatie van zijn sessie scoorde Kevin in de top 3 van best beoordeelde sessies tijdens deze dag! Een topspreker die wij van harte aanbevelen! Albert Allmers, Founder, FinanceFactor.

Kevin is een zuivere millennial: living his values. Hij is onafhankelijk, zelfstandig, beweegt zich over de continenten in verschillende culturen. Hij zoekt en creëert verbinding met de mensen die voor hem waarde toevoegen. Voor wie hij daardoor van waarde is. De 'drive to explore' van deze afgestudeerde veiligheidskundige, die niet werkt of vrij is, maar 'van waarde is’, geeft hem de gunfactor. Hij deelt zijn vrijheid door te inspireren, te relativeren en zijn toehoorders te challengen om de verrassende eenvoud van het leven te aanvaarden en die morgen een klein beetje toe te passen. Kevin is ontwapenend, snel, gedurfd en verfrissend als spreker. Teun Giljamse, Partner PLUC! en Touch Stones.

In een setting met ruim 40 hoogopgeleide mannen met een eigenwijsheid die boven het landelijk gemiddelde ligt, was Kevin in staat om bestaande perspectieven ter discussie te stellen. Dat doet hij met zijn positieve en open houding, met zijn zorgvuldig gekozen woorden, humor en goed doordachte visuele voorbeelden. Sprekend uit eigen ervaring en aansluitend bij het publiek. In de voorbereiding is Kevin oprecht bezig zijn verhaal aan te laten sluiten op je wensen, de aftercare is goed en het resultaat is ontwikkeling op individueel- en groepsniveau. Als je tenminste je oogkleppen af en toe durft te (h)erkennen en afzetten. Jasper Schwartz, CEO Gamebasics B.V.

Volledige omschrijving

Profiel

Vakgebied

Experimenteren, ondernemen, veranderingsmanagement, persoonlijk ontwikkeling, persoonlijk leiderschap

Talen

Engels, Nederlands

Tarief

Op aanvraag

In te huren als

Spreker

Onderwerpen

Maatschappij Lifestyle & Health Ondernemen Leiderschap Sport Kunst & Cultuur Motivatie & Inspiratie Bedrijfsleven & Management

Interview

Wat was je eerste baantje?

Bollen pellen.

Wat is je hoogtepunt in je carriere?

Voetballen in een uitverkocht Philips Stadion in Eindhoven.

Hoe ziet je vakgebied eruit over 10 jaar?

Ik heb geen idee binnen welk vakgebied ik in 10 jaar bezig ben.

Voor wie heb je grote bewondering?

Mijn moeder.