Kim Kötter als dagvoorzitter inhuren

Kim Kötter als dagvoorzitter inhuren

Presentatrice en dagvoorzitter

Bijzonder door gewoon te blijven!”

Biografie

Kim heeft een uitgebreide range aan programma’s en bedrijfsevenementen op haar naam staan wat er voor zorgt dat zij multidisciplinair is. Kim weet als presentatrice altijd de juiste snaar te raken en de perfecte toon neer te zetten, waarbij haar goede voorbereiding, haar verzorgde uiterlijk en haar flexibiliteit haar tot een graag geziene presentatrice maken.

Multitalent Kim Kötter doet alles vol overgave. Een persoonlijke uitdaging gaat ze meteen aan. Dat werd al duidelijk tijdens haar deelname aan 'Stinkend rijk en dakloos', maar ook tijdens verschillende spelshows als 'Fort Boyard' en 'Expeditie Poolcirkel'. Momenteel is Kim elke week te zien als lifestyle deskundige bij het ochtendprogramma 'Vandaag de Dag' van WNL en is ze wekelijks te horen op radio 100%NL met het laatste nieuws vanaf de Gooische Matras. 

Sinds 2009 is Kim mede-eigenaresse van Miss Nederland Organisatie. Zij organiseert de jaarlijks terugkerende verkiezing en coacht een jaar lang de gekozen miss. Haar enorme energie, toegankelijkheid en haar aandeel als ervaringsdeskundige zijn van een ongekend grote toegevoegde waarde.

Kim is energiek, enthousiast, toegankelijk en een echte sfeermaker. Opgegroeid in Twente is ze haar nuchterheid nooit verloren. Door haar spontane manier van presenteren kan ze allerlei onderwerpen helder vertalen naar het publiek. Ze trad onder andere op voor Agrifirm, Strukton, Beauty Awards, Universiteit van Twente en diverse herenzittingen in heel Nederland. Gecombineerd met een flinke dosis glamour en talent is dit de ideale combinatie! Of ze nu voor vijfhonderd of vijfduizend man staat, Kim maakt er een spetterende show van.

Volledige omschrijving

Profiel

Vakgebied

Awards, herenzittingen, ladiesnights, dagvoorzitterschappen, ondernemen, beauty, lifestyle, health, feestjes en kinderen

Talen

Nederlands, Engels, Duits

Tarief

Op aanvraag

In te huren als

Spreker Presentator Dagvoorzitter Panellid Interviewer

Onderwerpen

Maatschappij Lifestyle & Health Ondernemen

Interview

Wat was je eerste baantje?

Meubelverkoopster gecombineerd met horeca.

Wat is je hoogtepunt in je carriere?

Presentatie van de choice of Twente. Verstandelijk gehandicapten Voice of Holland versie. Filmpjes vooraf en tijdens de liveshow. Multimediale presentatie. Live voor publiek in de zaal, afgewisseld met live beelden tv waardoor je andere kantoren kunt bedienen via livestream. Zakelijk gezien: Uitgeroepen tot beste national director van alle internationale missen directors. Missie Afghanistan, Stinkend Rijk & Dakloos, Fort Boyard, Expeditie Poolcirkel (allemaal heel veel van geleerd. Behoorlijk mijn eigen grenzen over gegaan Uitgeroepen tot beste expert (door radio 2) Miss tot nummer 4 van de wereld weten te krijgen. (Na 23 jaar! Eindelijk een finale plek. Soort van zilveren medaille in miss verkiezingen land)

Hoe ziet je vakgebied eruit over 10 jaar?

Ik denk dat het presenteren meer multimediaal wordt. Wat ik erg leuk vind! Ik hou van de live druk, energie. Publiek, gecombineerd met livestream en social media.

Voor wie heb je grote bewondering?

Mensen die keihard werken, heel puur en sociaal zijn en maatschappelijk betrokken.

Wat weet niemand van je?

Ik ben nogal een open boek, ;-) dus weinig te verbergen. Ik kom uit een ondernemersgezin en van het platteland. En ik heb een eigen talent academie op het ROC van Twente.

Twitter