Vakgebied

Crowdfunding
Alternatieve Financiering
(Internationaal) Ondernemen
Investeren

Thema's

Ondernemerschap
Economie & Financien

In te huren als

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Vanaf € 2.500

Biografie

Biografie

Korstiaan Zandvliet is te boeken als spreker en panellid en geeft lezingen over de onderwerpen ondernemerschap, economie & financiën, online financiering en crowdfunding. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

Voordat hij bij Urban Impact Ventures kwam, was Korstiaan betrokken bij verschillende snelgroeiende internationale start- en scale-ups als Independent Consultant, Strategic Advisor en / of Investor.

In 2011 richtte Korstiaan Symbid op, een van 's werelds eerste equity crowdfunding-platforms. In 2016 is Korstiaan namens de Europese Commissie aangesteld als ‘Reviewer Horizon 2020’. Hij wordt internationaal erkend als autoriteit op het gebied van alternatieve financiering, start-ups, strategisch en ondernemend management en is betrokken bij verschillende stedelijke en sociale ondernemingen.

Korstiaan behaalde zijn bachelor in Sociologie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en zijn master in Ondernemerschap en New Business Venturing aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Lees meer
Go hard or go home
Korstiaan Zandvliet Sprekershuys
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer