Korstiaan Zandvliet als spreker inhuren

Korstiaan Zandvliet als spreker inhuren

CEO en mede-oprichter Symbid

Go hard or go home ”

Biografie

Korstiaan studeerde sociologie, business en ondernemerschap aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Hij raakte snel betrokken bij verschillende, snel internationaal groeiende, start-ups. In 2011 richtte Korstiaan het eerste crowdfundingplatform op, genaamd Symbid. (www.symbid.com).

Sindsdien is Symbid gegroeid tot The Funding Network™, waar bedrijven worden gefinancierd en groeien. Als leading online financieringsportaal voor start-ups en kleine bedrijven, geeft Symbid ondernemers toegang tot traditionele en alternatieve vormen van financiering. Dit alles met transparantie voor de investeerders over potentiele risico's en rendement van hun investeringen.  

In december 2013 ging Symbid succesvol internationaal. Op dit moment is het totale financieringsvolume van The Funding Network meer dan 40 miljoen dollar per maand. Tienduizenden privé investeerders en meer dan 50 institutionele investeerders zijn verbonden met The Funding Network. 

Korstiaan is persoonlijk betrokken bij verschillende initiatieven die zich richten op het verbeteren van het verkrijgen van kapitaal voor kleine- en middengrote bedrijven. Naast het mede opzetten van Kredietpaspoort, in samenwerking met het Ministerie van Economische Zaken, is hij betrokken als investeerder en adviseur bij Equidam (online waarderingssoftware).

Naast dit alles is hij frequent spreker bij conferences en bedrijfsevenementen. Korstiaan wordt internationaal gewaardeerd als een autoriteit op het gebied van online financiering en crowdfunding en is een ondernemer in hart en nieren. Hij is een begenadigd spreker en weet met humor en energie een groot publiek enthousiast te maken voor de enerverende wereld van ondernemen, investeren en (alternatieve) financiering.

Volledige omschrijving

Profiel

Vakgebied

(Internationaal) Ondernemen, investeren, crowdfunding, alternatieve financiering

Talen

Engels, Nederlands

Tarief

Op aanvraag

In te huren als

Spreker Panellid

Onderwerpen

Ondernemen Economie & Financien

Twitter

  • @zandvliet #jazz #dance #december https://t.co/OhdlUaxTtB
  • @zandvliet #scaleup #ecommerce #talent https://t.co/vLRAJIuYGM
  • @zandvliet #sales #ecommerce #mcommerce #businessandmanagement professionals JMango is hiring Senior Sales Consultants. For mo… https://t.co/Qj9Xj9bRUD
  • @zandvliet https://t.co/VovOUm0XvI
  • @zandvliet RT @searangersorg : Goedemorgen! Het hele bericht over het eerste schip waarmee #SeaRangers ingezet gaan worden staat nu in de #Zeepost: htt…