Vakgebied

Filosofie
Geluk
Het creëren van succes en geluk

Thema's

Lifestyle & Health

In te huren als

Talen

Nederlands

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Lammert Kamphuis (1983) is te boeken als spreker en geeft lezingen over de onderwerpen ‘Geluk in je werk’, ‘Over leven in de prestatiemaatschappij’, ‘De kunst van het pionieren’, ‘De kracht van verbinding’, ‘Vrienden voor het leven’, ‘You Only Die Once’, ‘De kunst van het ouder worden’, ‘Moedige gesprekken voeren’, ‘Filosofen over leiderschap’; ‘Twijfel jezelf tot rust’ en ‘Vind je vrijheid’.

Lammert Kamphuis is geboren in Voorburg. Na in Zwolle het gymnasium te hebben afgerond, is hij afgestudeerd in de filosofie aan de Universiteit Utrecht, in de theologie aan de Theologische Universiteit in Kampen en heeft een eerstegraads docentenbevoegdheid gehaald aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Na zijn studies is hij begonnen als docent filosofie op middelbare scholen, hogescholen en universiteit.

In 2014 startte hij zijn eigen onderneming en werkt sindsdien als filosoof en spreker voor veel verschillende soorten opdrachtgevers. Het is zijn missie om zoveel mogelijk mensen te laten ervaren hoe filosofie ze kan helpen in het dagelijkse leven. Lammert is een veelgevraagd spreker in het bedrijfsleven, sprak zes jaar op rij voor volle zalen op Lowlands, is hoofddocent bij The School of Life Amsterdam en huisfilosoof bij Koffietijd/5 Uur Live op RTL 4. In 2018 is zijn debuut ‘Filosofie voor een weergaloos leven’ verschenen bij De Bezige Bij, inmiddels ligt de zevende druk in de winkel. In het voorjaar van 2020 zal de Duitse vertaling hiervan verschijnen bij Aufbau Verlag.

Lammert Kamphuis is te boeken als spreker en geeft lezingen over de onderwerpen filosofie, geluk en het creëren van succes. Op deze pagina kun je onder de kop 'sessie' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.

Lees meer
Advies nodig Blok Team SH

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer