Lieke Lamb als spreker inhuren

Lieke Lamb als spreker inhuren

Innovatie Strateeg, Trendwatcher

Om evenwicht te bewaren moet je niet te veel naar je voeten, maar naar het einddoel kijken”

– Lieke Lamb

Biografie

Trendwatcher Lieke Lamb (1973) is mede eigenaar van Trendwatcher.com // Future Expertise Center, dat zich richt op trends en innovaties. En vormt met haar echtgenoot Richard Lamb hét Trendwatchers-duo van Nederland. Zij houdt zich als trendwatcher, spreker en columniste al jarenlang bezig met de veranderingen in de maatschappij en de invloed daarvan op de verschillende sectoren en branches.

Lieke is een zeer ervaren all round spreker, die op een lichte manier zware issues aan kan snijden en met een nuchtere blik naar complexe zaken kan kijken. Lieke Lamb is TedX Speaker.

Lieke is vaste Trend- en Tech-expert bij Omroep Max (Tijd voor Max) en verder bekend van WNL (Goedemorgen Nederland); SBS Shownieuws (Talpa Network) maar ook bv EenVandaag en op de radio te horen bij BNR en ‘Ditishandig.nl’ Ook heeft ze columns geschreven voor onder anderen Telegraaf-Vrouw, Libelle, Happy in Shape en nieuwsplatform MyJour.

Boek
Lieke Lamb heeft ook een boek geschreven: YourFuture!, hét Trendwatchers handboek. Het eerste exemplaar mocht in Het Torentje aangeboden aan Minister-President Mark Rutte. Jaarlijks publiceert Lieke, samen met Richard, vanuit het Future Expertise Center ‘de Trendsverwachting’ voor komend jaar.

Lezingen van Lieke:
- Innovatie
Als InnovatieAmbassadeur en TrendStrateeg volgt Lieke Lamb al 20 jaar  de technologische; sociale en economische trends op de voet in binnen- en buitenland. Naast bedrijven en politiek adviseren; toekomstvisies schrijven en trajecten begeleiden spreekt Lieke Lamb als Trendwatcher en KeyNote Speaker op sprankelende wijze iedereen bij  over de enorme transitie en digitale revolutie. Zij geeft direct ook praktische handvatten om mee aan de slag te gaan. 

- Trendlezingen & Dagvoorzitterschap
Lieke is één van de meest gevraagde Trendwatchers van Nederland, als spreker en dagvoorzitter. Voor verschillende sectoren kijkt Lieke in haar presentaties vooruit. Welke Trends en Technologieën ga je wel of niet serieus nemen en hoe pas je ze dan nuttig toe? Hoe ben je goed voorbereid op de toekomst zonder het heden uit het oog te verliezen? Hoe krijg je iedereen mee naar de volgende fase?! Angst en weerstand bij verandering zijn niet nieuw. Van welke innovaties uit het verleden kunnen we leren? Wat zijn de factoren die implementatie van een innovatie in de weg kunnen zitten, waar houd je rekening mee als je een product of dienst succesvol wil laten landen?!

 

Volledige omschrijving

Profiel

Vakgebied

Innovatie, onderwijs, techniek, feminisering, jeugd, lifestyle, digitale media, trends, internet, e-retail, social media

Talen

Nederlands, Engels, Italiaans

Tarief

Vanaf €2900,-

In te huren als

Spreker Presentator Dagvoorzitter Panellid Interviewer

Onderwerpen

Maatschappij Lifestyle & Health Onderwijs Ondernemen Economie & Financien Bedrijfsleven & Management Innovatie & Trends Technologie & ICT

Interview

Wat was je eerste baantje?

Bij HTM in zomer gasten helpen met vervoersbewijs.

Wat is je hoogtepunt in je carriere?

In het torentje bij Premier Mark Rutte advies mogen geven.

Hoe ziet je vakgebied eruit over 10 jaar?

Over 10 jaar ga ik samen met mn robot op pad ;) (als die mij er nog bij wilt hebben;)

Voor wie heb je grote bewondering?

Marie Curie.

Wat weet niemand van je?

Zo'n 90 procent van wat er te weten is gelukkig.

Twitter

Boeken

Your future!

'In ieder van ons schuilt een trendwatcher', dat is de boodschap die L...

Bestel