Vakgebied

Thema's

In te huren als

Talen

Nederlands

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Graag wil ik lezingen geven over: De macht van de onzichtbare Bankiers

De leugen regeert en steeds meer mensen krijgen het in de gaten. Die bewustwording is maar goed ook. Oorlogen worden bewust gecreëerd om de wapenindustrie te dienen. Centrale bankiers bestelen systematisch overheden en de failliete overheden bestelen op hun beurt de onwetende burger. Zij met een BSN (Burger “Slaven” Nummer) betalen de rekening van het corrupte systeem. Rijken worden rijker en armen worden armer. Dit alles is geen toeval, maar een vooropgezet plan van een kleine groep criminele bankiers. Iedereen heeft er mee te maken, maar een enkeling heeft het in de gaten. Welkom in het voorportaal van de Nieuwe Wereldorde.

Hoe heeft het zover kunnen komen en hoeveel meer fraude en bedrog gaan wij accepteren? Deze lezing van de auteur van het non-fictie boek “De macht van de onzichtbare bankiers”, gaat over de bizarre gebeurtenissen van de afgelopen 250 jaar, die angstvallig buiten de main stream media en de geschiedenisboeken worden gehouden. B.Izar neemt u mee op ontdekkingsreis in een wereld van fraude en bedrog, waar de meeste mensen geen weet van hebben, maar die iedereen aan gaat. Het is een nuchtere kijk op de wereld om ons heen en is bedoeld de samenleving te informeren hoe het systeem van geld en machtsstructuren waarin wij leven, waarschijnlijk werkt.

Lees meer

Advies nodig Blok Team SH

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer