Vakgebied

Technologie
Digitale Disruptie
Inspiratie&Creativiteit
Duurzaamheid
Innovatie
Sociaal ondernemerschap
Storytelling
Politiek
Lifestyle&Health
Omgaan met tegenslag
(sociale) Innovatie
Actualiteiten
Onderwijs
Maatschappij
Cabaret
Youtube
Burn-outs
STRESS & BURN-OUT

Thema's

Mens & Maatschappij
Onderwijs
Sport & Motivatie
Duurzaamheid & Klimaat
Cabaret & Entertainment
Zorg
Kunst & cultuur
Creativiteit & Inspiratie
Bestuur, Beleid & Politiek

In te huren als

Kracht van deze spreker

Humor Publieksinteractie Ad rem Scherp Lichtvoetig Charmant Inhoudelijk

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Vanaf € 3.150

Biografie

Biografie

Mijn naam is Marcel Bamberg. Dagvoorzitter, presentator en programmamaker, sinds 2013. Ik presenteer en interview voor live evenementen en voor camera. Deels werk in opdracht, bijvoorbeeld voor Eneco, NS en KWF. Deels werk ik aan eigen projecten. Marcel Bamberg werkt op dit moment met zijn nieuwe bedrijf COOL STORY BRO. aan ideeën voor podcast- en videoseries.

Marcel Bamberg bedacht met twee bevriende programmamakers de tech-talkshow Hashtech, voor TivoliVredenburg. In 2020 maken zij alweer hun derde seizoen. Sinds de zomer van 2019 is Marcel Bamber de vaste presentator van tech-podcast en YouTube-kanaal Digital Waves. Achter de schermen werkt hij zo nu en dan als televisiemaker, zoals recent als redacteur bij PilotStudio op het programma Beste Kijkers (RTL).

In 2018 was Marcel Bamberg één van de talenten van de zevende lichting van TV Academy, waar hij leerde om televisie en online content te maken. Ook was hij 'de helft' van het duo Bamberg & Smit deelnemer aan het Leids Cabaret Festival. Het festival wonnen zij helaas destijds niet, maar dat bleek achteraf een fout van de jury te zijn.

Waarom Marcel?

Marcel kan interviewen, presenteren en programma’s maken. En daarbij goed de balans vinden tussen inhoud en humor. De ene keer is dat met draaiende camera een straatinterview, de andere keer is dat een een-op-een gesprek in een schouwburg.

Marcel heeft geen ‘niche’. Dat maakt Marcel een generalist die over een heleboel van alles weet. Uiteindelijk gaat het Marcel er niet om dat hij expert in ‘X’ wordt, maar dat hij er lol heeft in het maken van een mooi programma of het doen van een diepte-interview. En dat is hetgeen wat Marcel in alles uitstraalt!

Lees meer
“Vraag aan niemand ooit advies. Ze zullen het kleuren met de geur van eigen falen.”
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer