Vakgebied

Technologie
Innovatie
Design
Future
Society

Thema's

Mens & Maatschappij
Lifestyle & Health
Kunst & cultuur
Innovatie & Trends

In te huren als

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Vanaf € 1.500

Biografie

Biografie

Marco van Beers is designpoëet en technofilosoof met een fascinatie voor de sociale impact van technologie. Met behulp van zijn ontwerpen onderzoekt hij hoe technologie iets poëtisch, intiems en emotioneels kan zijn. Hij is uitgeroepen tot een van de twintig jonge design talenten van 2013 en is onderdeel van 40 under 40, een club van 40 innovatieve mensen onder de 40, met onder andere Daan Roosegaarde (Smart Highway) en Dave Hakkens (Phonebloks). In 2012 studeerde Marco af aan de Technische Universiteit Eindhoven voor de master Industrial Design. Het jaar erna werd hij door fontanel benoemd tot ‘Young Design Talent’. Zijn visie op design, technologie en de maatschappij werden bekroond met een runner-up plaats bij de internationale Future Ideas competitie en met een ‘Next Big Idea’ door ARS Electronica. Momenteel werkt Marco aan zijn eerste boek over technologie, gedrag en design waarin hij zich afvraagt hoe de maatschappij gestuurd kan worden door designers en technologen.

Marco van Beers is te boeken als spreker en panellid en geeft lezingen over de onderwerpen technologie, innovatie, design en lifestyle & health. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

Lees meer
“Life is too short not to create something with every breath you draw” – Maynard James Keenan / Puscifer
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer