Mari van de Ven als spreker inhuren

Mari van de Ven als spreker inhuren

Visagist, haarstylist, kapper, visagist van de sterren, trendwatcher

Biografie

Mari van de Ven is de bekendste haar- en make up stylist van Nederland. In zijn carrière heeft hij talloze celebrities onder handen genomen en trends gezet. Naomi Campbell, Princess Stephanie van Monaco, Wendy van Dijk, Yolanthe Sneijder-Cabau, Sylvie van der Vaart en Tatjana Simic zijn een greep uit de namen die hij in zijn stoel heeft gehad. Ook is Mari een bekend gezicht van TV van onder andere de programma’s ‘Koffietijd!’, ‘RTL Boulevard’ en zijn eigen rubriek in ‘4ME’. 

Mari begon zijn loopbaan op de kappersopleiding in 's-Hertogenbosch. Hij merkte al vrij snel dat zijn interesse verder reikte dan het kappersvak alleen. Tijdens zijn werk begon hij zich daarom meer toe te leggen op visagie. Hij deed dit onder andere bij de school van Dik Peeters.

Mari werkte meer dan tien jaar via Corine Rottschäfer als visagie- en haarspecialist voor vele tientallen opdrachtgevers. Hij werkte mee aan verschillende interviews en reportages in binnen- en buitenland zoals de Cosmopolitan, ELLE, Esquire, Margriet, Marie Claire, Maxim, Quote en Viva. Voor het kledingmerk O'Neill verzorgde Van de Ven zes jaar lang fotoshoots voor de presentatie van nieuwe kledinglijnen. Verder werkt hij nog regelmatig mee in Salon Rob Peetoom/Mari van de Ven in 's-Hertogenbosch.

In 2008 lanceerde Van de Ven de Eye Care Lijn van Herôme. Een jaar later werd deze lijn verder uitgebreid. In 2009 kreeg Van de Ven een eigen rubriek in het televisieprogramma ‘4ME’. Van de Ven zorgde in 2010 bij de bruiloft van Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau van Kasbergen voor het kapsel en de make-up van Cabau van Kasbergen.

Motivational speech
Met de kennis die hij heeft vergaard in 25 jaar op de weg naar de top, spreekt hij nu graag over zijn ervaringen. Mari weet als geen ander wat het is om door te zetten als je maar een doel voor ogen hebt. Zijn carrière heeft hoogte- en dieptepunten gekend maar Mari is er met zijn doorzettingsvermogen altijd bovenop gekomen. Mari zal bij zijn lezingen ook een duidelijk doel hebben: het publiek motiveren om hun doel na te streven. 

 

Volledige omschrijving

Profiel

Vakgebied

Haar, make up, visagie, trends, kleuren, gebruik van producten, ondernemerschap, motivatie

Talen

Nederlands, Engels

Tarief

Vanaf €2250,-

In te huren als

Spreker

Onderwerpen

Lifestyle & Health Kunst & Cultuur

Interview

Wat was je eerste baantje?

Bij mijn vader in het bedrijf, hij was klompenmaker en ik werkte er in de fabriek.

Wat is je hoogtepunt in je carriere?

Om te werken met sterren nationaal en internationaal, en ik blijf het prettig vinden om mensen blij te maken met make-overs.

Hoe ziet je vakgebied eruit over 10 jaar?

Innovatie op ’t gebied van producten gaat erg snel.

Voor wie heb je grote bewondering?

Ik heb een grote bewondering voor mensen die met een handicap of probleem leven en toch positief in het leven blijven staan.

Wat weet niemand van je?

Dat hou ik voor mezelf, een beetje privacy is belangrijk nietwaar :)

Twitter

  • @marivdven Aanstaande zaterdag sta ik weer bij ‘t Carlton President Hotel in Utrecht om al jullie beautyvragen te beantwoorden… https://t.co/aKJeYvrGv9
  • @marivdven Wat was dit een leuke tijd, met Jan in Italië om het haar en de visagie voor zijn nieuwe clip te doen. Hebben julli… https://t.co/4Byl6izCA5
  • @marivdven Op zaterdag 24 november sta ik in Utrecht weer op het podium om al jullie vragen te beantwoorden! Voorlopig is dit… https://t.co/Iz3w1rnl4k
  • @marivdven Wie gaat Het Perfecte Plaatje ook kijken? 📸👌 https://t.co/uUOBqnhV6h
  • @marivdven Van plan om binnenkort te gaan trouwen? Op 5 november organiseert Het Bruidshuys Classical Romantic, een exclusief… https://t.co/RbYrCsKr0O