Sprekershuys logo

Vakgebied

Social Media
Persoonlijk leiderschap
Positieve psychologie
Mogelijkheden benutten

Thema's

Leiderschap
Ondernemerschap
Creativiteit & Inspiratie

Talen

Nederlands

Tarief

Vanaf € 1.500

Biografie

Biografie

Mark heeft een passie voor positiviteit. De wetenschap van de positieve psychologie brengt hij tot leven. Hij vindt het heerlijk om mooie mogelijkheden voor een positieve levens en werkinvulling aan te mogen reiken. Na zijn studie Bestuurs en Organisatiewetenschappen heeft Mark jarenlang gewerkt voor een adviesbureau in de gezondheidszorg en daarna voor meerdere brancheverenigingen. Toen hij zijn passie voor positiviteit had ontdekt, is hij zich volledig gaan storten op de wetenschap van de positieve psychologie. Begin 2011 is Mark begonnen met bloggen over zijn passie en is hij actief geworden op sociale. Door hier een duidelijke, herkenbare toegevoegde waarde te leveren groeide zijn bereik enorm. Inmiddels bereikt hij online meer dan 600.000 mensen per dag. Door online veel toegevoegde waarde te leveren heeft Mark een succesvol bedrijf opgebouwd. Vanaf 2012 is hij seminars gaan geven over Persoonlijk Leiderschap. Mark geeft workshops en lezingen voor bedrijven en organiseert zelf seminars en workshops. Inmiddels hebben duizenden mensen zijn online trainingen gevolgd. Mark is de auteur van bestsellers ‘De Vibe’ en ‘Eenvoudiger leven’.


Boek Mark Verhees bij het Sprekershuys!

Mark Verhees is te boeken als spreker, interviewer, presentator en panellid en is expert op het gebied van persoonlijk leiderschap en positieve psychologie. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Mark Verhees boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Lees meer
Alles wat je aandacht geeft, groeit.
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer