Maurice Seleky als spreker inhuren

Maurice Seleky als spreker inhuren

Nederlands schrijver, communicatieadviseur en jurist

In een digitaal tijdperk is het des te waardevoller dat mensen bij elkaar komen rondom betekenisvolle inhoud.”

Biografie

Maurice Seleky (Utrecht, 1982) is auteur, presentator en communicatiestrateeg. Seleky studeerde af in Nederlands Recht aan de Universiteit van Amsterdam en behaalde een propedeusediploma aan de Nederlandse Film- en Televisie Academie. Ook doorliep hij de BKB-Academie, een gerenommeerde serie masterclasses over politieke campagnes en mediastrategie. Hoewel opgeleid als jurist koos Seleky voor een carrière in de creatieve industrie.

Zo werkte hij als PR- & communicatiestrateeg bij Coebergh Communicatie & PR en Vandejong Creative Agency, en was hij als partner verbonden aan Novel Creative Consultancy. Sinds 2017 is hij hoofd Marketing & Communicatie van Pakhuis de Zwijger, het onafhankelijk platform voor innovatie en creatie in Amsterdam. Daarnaast presenteert hij regelmatig publieke programma’s. Seleky debuteerde in 2010 bij Ambo-Anthos Uitgevers met de roman Ego Faber, die in 2011 werd bekroond met de BoArte Cultuurprijs. Ook bood hij als oprichter van Nieuwe Letteren, de stichting achter de jaarlijkse Jonge Schrijversavond, tientallen jonge schrijvers een podium. In oktober 2017 verscheen zijn tweede roman Een tragedie in New York bij Ambo-Anthos.

Als moderator, presentator of dagvoorzitter m

Volledige omschrijving

Profiel

Vakgebied

Grootstedelijke vraagstukken, kunst en cultuur, creatieve industrie en media en maatschappij.

Talen

Tarief

Vanaf €1500,-

In te huren als

Spreker

Interview

Wat was je eerste baantje?

Als middelbare scholier heb ik ruim twee jaar als telefonisch verkoper gewerkt in een callcenter. Uitermate leerzame ervaring waarbij ik geleerd heb om mijn enthousiasme in te zetten om een concreet doel te bereiken.

Wat is je hoogtepunt in je carriere?

Het publiceren van mijn twee romans 'Ego Faber' en 'Een tragedie in New York' en het vervolgens zelf mogen inspreken van de audioboeken.

Hoe ziet je vakgebied eruit over 10 jaar?

De behoefte van mensen naar verdiepende content, ook in de vorm van bijeenkomsten, zal toenemen. Moderatoren en dagvoorzitters zullen daarop moeten inspelen, ook door zichzelf voortdurend te blijven ontwikkelen - zowel op het gebied van research als op het gebied van stijl en techniek.

Voor wie heb je grote bewondering?

Napoleon, Francis Scott Fitzgerald, Mick Jagger en Wes Anderson.

Wat weet niemand van je?

Dat is mijn geheim.

Twitter

Boeken

Een tragedie in New York

In "Een tragedie in New York' beschrijft Maurice Seleky genadeloos de ...

Bestel

Ego Faber

Messcherp en lyrisch portret van een nieuwe generatie. Op 11 september...

Bestel