MiER als spreker inhuren

MiER als spreker inhuren

Live Communicatie experts, improvisatiecabaretiers, dagvoorzitters

Nu je er toch bent, Maak er wat van!”

Biografie

In 1993 liepen Michel Verheijden en Erik Kuperus elkaar tegen het lijf bij de Rotterdamse theatersportvereniging Pluk de Dag waarmee ze in 1999 en 2000 eerste werden op het NK theatersport.

Ondertussen hadden ze samen de lol van bedrijfsvoorstellingen ontdekt. Uiteenlopend van banken, hondenfokkers en kabelleggers tot kleuterjuffen en hartchirurgen hebben ze als MiER nu al ruim 1600 voorstellingen geïmproviseerd.

Door hun ervaring weet het duo elkaar blindelings te vinden en het enthousiasme dat zij uitstralen werkt aanstekelijk. Ze hebben inmiddels bij zoveel verschillende bedrijven een kijkje in de keuken genomen dat ze aan iedere vergadertafel mee kunnen praten en expert zijn op het gebied van live-communicatie.

Ze denken mee over de boodschap, zijn dagvoorzitters en leiden een debat. Dat is serieus, maar MiER kenmerkt zich toch vooral door veel energie, veel grappen en weinig kunst. In 2007 deed MiER voor de lol mee aan het Deltion cabaretfestival en won dit met een score van 8,97 (publieksjury). 

Als je een live event organiseert, dan wil je dat er iets gebeurt. Dat de bijeenkomst een verandering teweeg brengt. Je wilt dat informatie goed aankomt, dat er waardevolle ontmoetingen zijn, dat je gasten iets ervaren en een positieve herinnering meenemen.
MiER wil je daarbij helpen. Met cabaret als luchtige onderbreking, als professionele dagvoorzitters of als co-creator.

 

Wat kan je verwachten van Mier?
De show is super energiek, humoristisch en doelgericht. Michel en Eric gebruiken interactie met het publiek zodat de zaal helemaal loskomt en geboeid blijft. Lui in je stoel zitten is geen mogelijkheid en één ding is zeker, dit duo maakt graag cabaret.

Een lange dag wordt onderbroken of afgesloten door een hilarische cabaretvoorstelling dat de dag samenvat op een korte en grappige manier. De doelstelling van de dag wordt altijd behaald, vooral als je mensen gemotiveerd wil krijgen; daar zijn ze super fanatiek in.

De heren houden het energiepijl hoog en vliegen in raptempo over het podium met frisheid en veel humor. De zaal verlaten met buikpijn van het lachen is niet uitgesloten!

Volledige omschrijving

Profiel

Vakgebied

Vanwege de aard van de expertise kan MiER zich vinden in alle vakgebieden

Talen

Nederlands, Engels

Tarief

Op aanvraag

In te huren als

Spreker Panellid Presentator Dagvoorzitter Interviewer Performer

Onderwerpen

Maatschappij Lifestyle & Health Onderwijs Ondernemen Leiderschap Sport Economie & Financien Kunst & Cultuur Cabaret & Entertainment Bedrijfsleven & Management

Interview

Wat was je eerste baantje?

Michel: Krantenwijk, Erik: Winkelmedewerker

Wat is je hoogtepunt in je carriere?

Het winnen van de Deltion cabaretprijs, maar vooral dat ik al ruim 20 jaar niet meer werk.

Hoe ziet je vakgebied eruit over 10 jaar?

Dan wordt creativiteit veel meer gezien als een rand voorwaardelijk middel bij bedrijven, we zijn dan geen leuke aanvulling meer, maar noodzakelijk.

Voor wie heb je grote bewondering?

Erik: Elon Musk, hij doet dingen waarvan iedereen zegt dat ze niet kunnen: en binnen mijn vakgebied voor Jos Burgers (no-nonsense en heel erg duidelijk)

Wat weet niemand van je?

Erik: Niets, al mijn geheimen heb ik wel met iemand gedeeld (alleen niet alle geheimen met iedereen ;-) maar dat ik in 3 verschillende disciplines 2e ben geworden op een NK is wel grappig! Michel: houdt wijselijk zijn mond. ;)

Twitter