Nicolette Kluijver als dagvoorzitter inhuren

Nicolette Kluijver als dagvoorzitter inhuren

Presenteren, media & journalistiek, entertainment

Biografie

Er is geen enkel onderwerp te bedenken waar Nicolette niet over durft te spreken. Waar sommigen zich niet aan durven te wagen, springt Nicolette in de bres. Daarnaast is ze zeer in actief in de gezondheid en sport - en is ze een van Nederlands' bekendste vegetariërs.

Op haar zeventiende werd Nicolette ontdekt door een modellenbureau en reisde ze gedurende drie jaar de hele wereld over voor modellenwerk.

Daarna presenteerde ze twee seizoenen van '6pack'. Kluijver kwam in 2006 bij BNN.

In 2008 werd Kluijer genomineerde voor een Televizier Talent Award, een nieuwe publieksprijs voor aanstormend televisietalent. In 2011 werd zij bovendien uitgeroepen tot Meest Sexy Vegetariër van het jaar. Ook was ze sinds 2011 de anchorwomen van succesnummer 'Spuiten en Slikken'. Daarnaast presenteerde ze '3 Op Reis' en 'Spuiten en Slikken op Reis'. Ook heeft ze gewerkt aan de serie: 'Vier Handen op een Buik', een reeks over tienermoeders. In deze serie staan 'bekende moeders' toekomstige tienermoeders bij tijdens hun zwangerschap, de bevalling en de tijd daarna.

Daarnaast was Kluijver te zien in 'Try before you die', waarin zij met allerlei avonturen op zoek ging naar haar grenzen en zodoende in de meest bizarre situaties terechtkwam. Ook presenteerde Kluijver programma’s als 'De Klimaatpolitie', 'Weg met BNN' en maakte zij reportages voor 'Serious Request'. Verder deed zij in 2009 mee aan 'Ranking the Stars'.

Per 1 januari 2014 stapte ze over naar RTL5. Hier presenteert ze onder andere 'Expeditie Robinson' en de datingshow 'Adam zoekt Eva'.  

Volledige omschrijving

Profiel

Vakgebied

Gezondheid, sport, voeding, presenteren

Talen

Nederlands, Engels

Tarief

Op aanvraag

In te huren als

Dagvoorzitter Interviewer Presentator

Onderwerpen

Lifestyle & Health Maatschappij Kunst & Cultuur