Vakgebied

Innovatie
Financiën
Media
Artificiële Intelligentie
Retail
Onderwijs
Gezondheid
Veiligheid
Digitaal
Klantgerichtheid
Mobiliteit
Stad en stedenbouw

Thema's

Business & Management
Economie & Financien

In te huren als

Talen

Nederlands
Engels
Frans

Tarief

Vanaf € 6.900

Biografie

Biografie

Pascal Coppens reist (wanneer mogelijk) de wereld rond en deelt zijn expertise en ervaring als spreker bij The London Business School en verschillende grote organisaties. Pascal Coppens zijn verhaal gaat veel verder dan zakendoen in China. Zijn keynote neemt jou mee op een innovatie reis naar the “Day After Tomorrow” die China al heeft omarmd. Om niet stil te vallen, moet je je blijven inspireren op succesvolle bedrijven, modellen en ondernemers; en die vind je vandaag vooral in China. Ben jij er klaar voor om de zakenwereld en consument van overmorgen te ontdekken? "Open, Sesame!"


Chinese bedrijven hebben zich in geen tijd opgewerkt tot wereldwijde marktleiders in de meeste sectoren. Ze richten nu hun pijlen op het Westen en komen met enorme middelen en toewijding. Voor onze Westerse bedrijven zal die impact van China’s globale ambities veel groter worden dan AI of Blockchain. Zijn we Chinabestendig? Om voorop te blijven, is het voor ondernemingen en managers dringend tijd om te verstaan hoe je nieuwe Chinese concurrenten en partners innoveren en denken.


Pascal wijst je de weg hoe Chinezen denken in termen van oneindigheid. Hij vertelt hoe Chinezen andere innovatie modellen hanteren om ons voorbij te steken. Hij toont aan hoe wij kunnen leren van Chinese samenwerkingen, klantgerichtheid, en digitalisatie. Pascal spreekt met enorme passie over hoe Chinese bedrijven vandaag artificiële intelligentie absorberen in hun maatschappij.


Moeten wij schrik hebben van China of is het een opportuniteit? Welke sterktes hebben wij en waar liggen onze mogelijkheden om samen te werken? Moeten wij ons zorgen maken over de opkomende Chinese macht? Wat betekent privacy en intellectuele eigendom in China? Op al die vragen geeft Pascal een verhelderend, vaak onverwacht antwoord.

Lees meer
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer