Vakgebied

Thema's

In te huren als

Talen

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Medio november verschijnt mijn boek Zenpioniers, over de eerste groep geïnteresseerden die zich in de jaren ‘60 in Nederland met het zenboeddhisme bezig gingen houden. Voor een belangrijk deel kwamen zij uit het kloosterleven en maakten de interessante ontwikkeling van trouw kerklid naar avontuurlijk onderzoeker door. Ze zochten nieuwe wegen naar datgene wat ze als het wezenlijke ervoeren.

Ik zie in uw categorieënlijst het kopje ‘zingeving’ nog niet staan; misschien iets om toe te voegen? En in die rubriek zou ik graag willen figureren. Ik kan vertellen over de zinzoekers die ik portretteerde in mijn boek en over wat zij ontdekten. Onlangs rondde ik mijn studie religiewetenschappen aan de Radboud Universiteit af en ik kan dus vanuit de theoretische achtergrond een breed scala aan vragen beantwoorden. Zelf ben ik protestants opgevoed en beoefen ik tegenwoordig de zenboeddhistische meditatie.

Wellicht ziet u iets in dit voorstel en wilt u mij toevoegen aan uw sprekersstal?

Lees meer
Advies nodig Blok Team SH

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer