Pauline de Wilde als spreker inhuren

Pauline de Wilde als spreker inhuren

PRESENTATRICE, DAGVOORZITTER, MOTIVATOR

De verandering ben jezelf”

Biografie

Bij het presenteren of begeleiden van evenementen in het bedrijfsleven komen haar economische achtergrond en presentatie-ervaringen perfect samen. Spelen met haar publiek zodat de boodschap beklijft, is iets dat zij dan ook erg graag doet. “Ik hou van de inhoudelijke diepgang en het respectvol interviewen van mijn gasten enerzijds en de vrouwelijke flair en luchtigheid anderzijds.”

Op dit moment presenteert Pauline het RTLZ programma “Ondernemerszaken”. Hierin praat zij met ondernemers over uiteenlopende onderwerpen; van veiligheid, ICT, Social Media en E-facturatie tot het schrijven van een businessplan voor je nieuwe bedrijf. Onderwerpen waar iedere ondernemer mee te maken krijgt.

Naast tv-programma’s, is Pauline de afgelopen jaren actief als dagvoorzitter en motivator. De evenementen en seminars die zij begeleidt zijn heel divers. Of Pauline nu het zeer interactieve event van Google presenteert, de nieuwe business strategie voor 2020 introduceert bij het Management Team van Eneco of de Weddingplanners van Nederland motiveert, elke keer weer weet zij de juiste snaar te raken en zorgt zij ervoor dat haar publiek vol energie de zaal uitgaat!

Onderwerpen waarvoor Pauline in te zetten is zijn onder andere Netwerken (laat je netwerk voor je werken), het Ondernemerschap, Spotlighting your talents (leer hoe je in je kracht gezet kan worden en wat je kerncompetenties zijn) en als keynote ‘Feal the Fear and Do it Anyway’, over het maken van keuzes, doorzetten en doen waar je van houdt! Daarnaast heeft zij een nieuwe lezing genaamd 'Pauline's LEF Boost'.

Wat Pauline vaak terugkrijgt van haar opdrachtgevers is dat ze altijd goed voorbereid en flexibel is, zeker als het gaat om last-minute veranderingen, dat ze meedenkt in het voor traject en beschikt over een grote dosis mensenkennis. Hierdoor weet de opdrachtgever dat de juiste toon gezet wordt en zij het evenement die persoonlijke en vrouwelijk touch kan geven waardoor het beter beklijft. Dit schept vertrouwen waardoor ze altijd meerdere malen met een opdrachtgever werkt.

Volledige omschrijving

Profiel

Vakgebied

Netwerken, ondernemerschap, het maken van keuzes, doorzetten en doen waar je van houdt

Talen

Nederlands

Tarief

Vanaf €2995,-

In te huren als

Spreker Panellid Presentator Dagvoorzitter Interviewer

Onderwerpen

Economie & Financien Ondernemen Maatschappij Lifestyle & Health Bedrijfsleven & Management Leiderschap Motivatie & Inspiratie

Interview

Wat was je eerste baantje?

Mijn eerste bijbaantje was achter het brood bij de plaatselijke Albert Heijn. Er was niemand in de buurt en het halfje bruin was niet geprijsd, dus ja wat doe je? Ik verzon de prijs… en was dus meteen de medewerker van de maand :-)

Hoe ziet je vakgebied eruit over 10 jaar?

Dan gaat het nog meer om vakmensen, die de juiste vragen weten te stellen op het juiste moment, de sfeer weten aan te voelen en goed kunnen inspelen op wat er nodig bij in hun publiek. Dit alles met de enorm snelle ontwikkelingen op het gebied van social media, internet en video, wat het allemaal dynamischer maakt, en dus is het de rol van de dagvoorzitter/spreker om dichtbij zichzelf en zijn publiek te blijven.

Voor wie heb je grote bewondering?

Voor Oprah Winfrey, vanuit het niets naar zo'n icoon. Ook voor Linda de Mol, een ambitieuze vrouw, die veel te bieden heeft en ook haar menselijke kanten durft te laten zien.

Wat weet niemand van je?

Dat ik heel graag in een Braziliaanse showballet pakje, met veren, van een showtrap af wil komen.

Twitter

  • @paulinedewilde Tuesday.....al zóveel jaar #friendsforlife @ MaMa Kelly Amsterdam https://t.co/iDWT6nJUXe
  • @paulinedewilde What a special night. Dappere suzanssoul, Ibiza it is! Het wordt te gek en we komen langs @tanjajess esmeedelabreto… https://t.co/OsYVjiF1b7
  • @paulinedewilde LEF Boost LIVE-event was groot succes! Stap dichterbij jezelf....wat een resultaten. Trots op iedereen en nu doorpa… https://t.co/5Dc45aLBJT
  • @paulinedewilde Tomorrow it is #ikwillef#lefboostlive-event#nowayback#zinénexciting @ Landsmeer https://t.co/ib1kyDVUAj
  • @paulinedewilde Even met mezelf LEF Boost LIVE event van as vrijdag voorbereiden....#ikwillef#houerzovan❤️ https://t.co/qOa2Hm888M… https://t.co/Q9rfboDwAr