Pauline van Aken als spreker inhuren

Pauline van Aken als spreker inhuren

Presentator, spreker, gespreksleider en expert op het gebied van presentatie & communicatie

Spreek de taal van je hart en durf te stralen, pas dan kun je anderen inspireren en een verschil maken!”

Biografie

Pauline van Aken is presentator, spreker en gespreksleider. Expert op het gebied van presentatie & communicatie en auteur van een viertal boeken.

Pauline is in 1992 afgestudeerd aan de opleiding logopedie/Akoepedie. Sindsdien geeft ze presentatie-, interview- en mediatrainingen aan o.a. radio- en tv-presentatoren, leidinggevenden, advocaten, politici, woordvoerders en ondernemers. Daarbij wordt Pauline als spreker en gespreksleider regelmatig gevraagd om medewerkers en leidinggevenden binnen het bedrijfsleven te inspireren op het gebied van: Communicatie, Presentatie, Leiderschap en Persoonlijke ontwikkeling.

Pauline heeft diverse televisieprogramma's op haar naam staan, zoals AT5 nieuws, SBS6 Hart van Nederland, Actie Nieuws, Start op 6, en het Vakantie Journaal. Voor het 18e achtereenvolgende jaar is zij de stem van Nickelodeon, voorheen KinderNet.

Bedrijven waar Pauline van Aken voor spreekt en traint zijn o.a.: Rabobank, ING, Casio, Postcode Loterij, Microsoft, Björn Borg, Tommy Hilfiger, Zwitserleven, Rijkswaterstaat en de Universiteit Wageningen.

Ze trainde/traint voor zenders als Avro, RTV-Utrecht, RTL4, Yorin, SBS Veronica, MTV, TMF, Radio 538, Slam FM, Caz radio, Noordzee FM, en Qmusic.

Pauline’s missie: mensen inspireren om het beste uit zichzelf te halen.

Waarom zou je voor Pauline 'moeten' kiezen?
'Ik ben een gevoelsmens, oprecht betrokken en geïnteresseerd in een ander. Ik heb volgens zeggen een warme uitstraling en een fijne, boeiende stem om naar te luisteren. Ik ben transparant, duidelijk en in mijn directe communicatie zonder oordeel vanuit m'n hart, maak ik los en voelt een ander zich positief geraakt. Ik zorg dat mijn klant, collega sprekers en het publiek zich veilig voelen en ik bewaak goed de energie in een zaal. Mensen gaan met vertrouwen en positieve indrukken naar huis en hebben een fijne en boeiende dag gehad.’

'Op dinsdag 19 januari 2016 heeft Mevrouw Pauline van Aken een lezing en training gegeven bij DAS Rechtsbijstand over effectief en duidelijk communiceren. Twee uur lang heeft ze ons geboeid met praktische tips en trucs om de communicatie met onze toebehoorders te verbeteren. De medewerkers waren erg enthousiast over de inhoud van de training en de wijze waarop de lezing / training gegeven werd. Mevrouw Pauline van Aken is een talentvolle spreekster die haar verhaal met veel enthousiasme en energie aan de man brengt.
Ze was erg betrokken bij haar publiek. De presentatie was uitstekend verzorgd met een goede opbouw. De oefeningen maakte deze training extra waardevol.' - DAS Rechtsbijstand

Volledige omschrijving

Profiel

Vakgebied

Communicatie, presentatie, pitchen, leiderschap, persoonlijke ontwikkeling en mediatraining

Talen

Nederlands, Engels

Tarief

Vanaf €2500,-

In te huren als

Spreker Dagvoorzitter Presentator Interviewer Performer Panellid

Onderwerpen

Maatschappij Lifestyle & Health Leiderschap Ondernemen Kunst & Cultuur Motivatie & Inspiratie

Interview

Wat was je eerste baantje?

Een heitje voor karweitje zag ik eigenlijk al als mijn eerste baantje, want ik verdiende er geld mee, net zoals later bij gezinnen met jonge kinderen waar ik als oppas aan de slag mocht.

Wat is je hoogtepunt in je carriere?

Er zijn vele hoogtepunten in mijn carrière, zoals het presenteren van diverse programma's bij een landelijke zender; het op de markt komen met verschillende boeken, het zelf uitgeven van mijn presentatiespel met apps en eerste Engelse boek; het tienjarig bestaan van ons bedrijf, en wat voor mij mijn laatste hoogtepunt is... online on-air gaan met mijn zender PienTV.

Hoe ziet je vakgebied eruit over 10 jaar?

Waar ik zelf over 10 jaar sta...? Tegen die tijd heb ik onderhand met iedere Nederlander en Belg die er voor openstaat mijn wijsheden, kennis en ervaringen kunnen delen, via mijn TV-programma's, boeken, trainingen en seminars.

Voor wie heb je grote bewondering?

Ik heb bewondering voor mensen die vanuit hun hart durven spreken, positief in het leven staan en stralen.

Wat weet niemand van je?

Ik sta graag transparant in het leven, dus die vraag kan ik niet beantwoorden. Zelfs mijn diepste angsten durf ik te delen, zeker met mijn dierbaren.

Twitter

  • @Paulinevanaken RT @Kanteldenker : Onze zoon doet een afstudeeronderzoek bij jongvolwassenen tot 28 jaar. Je helpt hem door een korte vragenlijst in te vull…
  • @Paulinevanaken RT @DebatClubNL : Durf de regisseur te zijn van je eigen presentatie! Dat was toch wel even een geweldige workshop deze week bij onze debat…
  • @Paulinevanaken A must See: Open brief 'Aan alle gescheiden ouders' in de Ziggo Dome https://t.co/KNpuYaEZdf via @YouTube
  • @Paulinevanaken RT @SWP01 : Een mooie recensie van Liv (11 jaar uit groep 8) voor het boek 'Presenteren = leuk!' Bedankt Liv! Lees de hele recensie hier: ht…
  • @Paulinevanaken https://t.co/P6MyE2Gk19 https://t.co/pfNklMJidE

Boeken

Durf, leer en presenteer

Durf, leer en presenteer 1e druk is een boek van Pauline van Aken uitg...

Bestel