Peter Faber als spreker inhuren

Peter Faber als spreker inhuren

Speler, spreker en coach

Iedereen kan, velen willen, enkelen durven. Durf te worden wie je bent.”

Biografie

Faber werd geboren als zoon van een Nederlandse arbeider en een Duitse moeder die elkaar in Hamburg hadden leren kennen. Hij groeide op in Amsterdam-Noord en liep op zijn 16e van huis weg. Faber wilde naar zee, maar kreeg een rol bij het openluchttheater van Tuindorp Oostzaan. Later was hij medeoprichter van Het Werkteater. Na zijn periode bij Het Werktheater speelde Faber in diverse Nederlandse films. Hij kreeg tweemaal een Louis d'Or, voor zijn rollen in Het Koekoeksnest en Avondrood. Ook in de musical speelde hij rollen, zoals Mop in De Jantjes (1998) en kapitein Haak in Peter Pan. In 2007 speelde hij zijn onemanshow Caveman en de kindervoorstelling Elk kind is Kampioen!. Faber is bij velen ook bekend door zijn rol van John Gisberts in de films Schatjes! en Mama is boos!.

In de jaren tachtig nam Faber deel aan het panelprogramma 'Daar zeg je zowat' van de NCRV. Dat programma werd gepresenteerd door Jan Fillekers en de overige panelleden waren Yvonne Keuls, Hans van den Bergh en Daan Modderman (bekend uit het programma Showroom). Fillekers en Van der Horst maakten ook de comedieserie 'Prettig geregeld', waar Faber samen met Anne Wil Blankers en Mieke Verstraete een hoofdrol in had. Deze serie duurde van 1988 tot en met 1991.

Faber doceert aan De Theaterschool, de Amsterdamse Toneel & Kleinkunstacademie en de Frank Sanders Academie voor musicaltheater. Hij heeft vijf kinderen, waaronder de kunstenaar en acteur Jesse Faber. Hij is ook bekend vanwege zijn gastrol als Reinier Veltman in 'Goede tijden, slechte tijden'. In 2014 speelde Faber in 'het Sinterklaasjournaal' de rol van "Opa Piet".

Leven is een Werkwoord. Op basis van 55 jaar ervaring als performer, coach, docent, schrijver en spreker voor het bedrijfsleven, overheid, onderwijs en zorginstellingen heeft Peter de volgende presentatie ontwikkeld. 

De KRACHT van de ONDERNEMER 
Je bent onvermoeibaar, actief, leergierig, creatief, doelgericht, onverstoorbaar, dankbaar... En al deze talenten zet je in om maar één doel te bereiken: GROEI & BLOEI van het bedrijf, de capaciteiten en resultaten. 

Hoe en waar haal je deze vaardigheden vandaan? Hoe overwin je tegenslagen? Hoe blijf je overeind in de turbulentie van veranderingen, innovaties, het wereldgebeuren? En hoe houd je plezier, succes, voldoening en energie voor jezelf, de medewerkers, relaties en omgeving? 

In de voor jou op maat gemaakte dynamische presentatie laat Peter je Horen, Zien en Ontdekken hoe dit alles binnen handbereik ligt. Vind de kracht van de ondernemer! Na afloop ontvangt iedereen als 'goodie' een memorykaart met de hoofdpunten van de presentatie. 

De Peter Faber Optimist B.V. heeft als motto: 'Iedereen kan, velen willen, enkelen durven, durf te worden wie je bent.' De Peter Faber Stichting heeft als doel: iedereen ongeacht achterstand of beperking de switch laten maken van passief naar actief in het leven staan. Destructieve energie omzetten in Creatieve energie! Met als motto: 'Ik kan ’t,Ik wil ’t, Ik doe ’t, Nu!'

Volledige omschrijving

Profiel

Vakgebied

Individuele of groeps power drill: ik kan `t, ik wil `t, ik doe `t nu! Hangen of wurgen: project in gevangenissen. Misdaadpreventie in de dop: voor leerlingen van groep 8

Talen

Nederlands, Engels

Tarief

Op aanvraag

In te huren als

Spreker

Onderwerpen

Leiderschap Lifestyle & Health Motivatie & Inspiratie

Interview

Wat was je eerste baantje?

Schoenverkoper, bakker, bloemist.

Wat is je hoogtepunt in je carriere?

Elke dag!

Voor wie heb je grote bewondering?

Voor iedereen die zijn wens volgt.