Peter Hinssen als spreker inhuren

Peter Hinssen als spreker inhuren

Digitalisation Expert

Nexxworks”

Biografie

Peter Hinssen is één van de grootste sprekers op gebied van disruptieve innovatie. Hij is geobsedeerd, met netwerken als de meest fundamentele pijler en drijfveer voor progressie. Hij schreef hierover in "The Network Always Wins" en spreekt hierover met veel passie. Daarnaast is hij mede-oprichter van Nexxworks, een bedrijf dat helpt om organisaties te laten overleven. Hij werkt samen met organisaties die begrijpen hoe de digitalisering hele industrieën en businessmodellen heeft veranderd. 

Ook geeft Peter les aan verschillende businessschools door heel Europa, zoals Londen Business School (UK), en fungeert hij als adviseur op het gebied van disruptieve en digitale innovatie. 

De tijd van fluïde organisaties en de 'network native' is aangebroken. "The Network Always Wins" toont aan hoe de kracht van het netwerk organisaties in dit nieuwe tijdperk kan maken of breken en hoe je die energie kan aanwenden om je organisatie wendbaar te houden. Enkel op die manier kunnen bedrijven een rol blijven spelen in een onzekere toekomst. Want het netwerk is overal, en zal altijd winnen.

Volledige omschrijving

Profiel

Vakgebied

Disruptive innovation

Talen

Engels, Nederlands

Tarief

Op aanvraag

In te huren als

Spreker

Onderwerpen

Leiderschap Innovatie & Trends Technologie & ICT

Interview

Hoe ziet je vakgebied eruit over 10 jaar?

Aan de snelheid waarin alles nu verandert - zeker op vlak van digitale oplossingen, Artificiële Intelligentie en disruptieve platform-gedreven innovatie - is het onmogelijk om te zeggen waar we binnen 10 jaar zullen staan. De kans is eigenlijk zelfs groot dat we het zelfs helemaal niet meer zullen hebben over vakgebieden omdat alles om ons heen steeds meer transformeert in een netwerk en dat alle soorten vakjes - tussen departementen binnen een bedrijf, sectoren, vakgebieden, het onderscheid tussen digitaal en fysiek, ... - langzamerhand aan het verdwijnen zijn. Het zijn trouwens net die netwerken - digitale én maatschappelijke - die er trouwens net voor zorgen dat alles steeds sneller evolueert.

Voor wie heb je grote bewondering?

Steve Jobs (Peter verzamelt Apple 'Antiek') Douglas Adams Thomas Pynchon Brian Eno

Twitter

Boeken

The network always wins

The network always wins 1e druk is een boek van Peter Hinssen uitgegev...

Bestel

The Network Always Wins

The Definitive Business Guide to Surviving and Innovating in the Digit...

Bestel

The Spirit of the Valley

The Spirit of the Valley 1e druk is een boek van Peter Hinssen uitgege...

Bestel

The New Normal

The idea behind the 'New Normal' is quite simple: 'We're halfway there...

Bestel

Business/IT Fusion

Business/IT Fusion 2e editie is een boek van Peter Hinssen uitgegeven ...

Bestel