Vakgebied

Media
Televisie
Maatschappij
Misdaad
Recht
Radio
Maatschappij

Thema's

Leiderschap
Mens & Maatschappij
Strategie

In te huren als

Talen

Nederlands

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Peter R. de Vries wordt met recht al decennia lang Nederlands meest bekende misdaadverslaggever genoemd. Met zijn televisieprogramma heeft hij zeventien jaar lang voor een onafzienbare reeks primeurs en spraakmakende programma’s gezorgd. De Puttense moord zaak, Mabelgate, De Baarnse moordzaak, de Schiedammerparkmoord en Natalee Holloway/Joran van der Sloot zijn door zijn toedoen crime-klassiekers. Peter is een van de zeer weinig Nederlanders die in de Verenigde Staten een International Emmy Award in de wacht sleepte. Ook in Nederland heeft hij vele televisieprijzen gewonnen. Peter is naast televisiemaker ook een succesvol true crime boekschrijver. De reeks boeken bestaan uit reportages en columns over zijn eigen zaken en zijn meest recente boek ‘de R van Rebel’ beschrijft de reconstructie van zijn eigen turbulente jeugd. In oktober 2017 is De Vries mede-initiatiefnemer geweest van de oprichting van het kantoor De Vries & Kasem in Amsterdam. Peter is algemeen directeur van dit advocatenkantoor. Zijn zoon Royce is als advocaat aan het kantoor verbonden.

Peter R. de Vries is te boeken als spreker en dagvoorzitter en geeft lezingen over de onderwerpen leiderschap, mens en maatschappij en strategie. Op deze pagina kun je onder de kop 'Sessie' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.

Lees meer
Zonder strijd geen overwinning
Thumbnail Peter R de Vries
Advies nodig Blok Team SH

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer