Vakgebied

Inspiratie&Creativiteit
Ondernemen
Motivatie

Thema's

Leiderschap
Cabaret & Entertainment

Talen

Nederlands

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

René Mioch heeft meer dan 35 jaar ervaring in de film- en televisiewereld. Hij reist regelmatig met veel plezier de wereld af om de groten van het witte doek te spreken. Sinds 2005 is hij een van de founders van FCCE, een bedrijf dat zich bezig houdt met het produceren, distribueren en exploiteren van film gerelateerde content. Voor Nederland wordt daar onder meer Films en Sterren (RTL) geproduceerd. Daarnaast wordt het programma in meer dan 80 landen uitgezonden. Ook is René de bedenker en initiatiefnemer van de Rembrandt Award en won hij in 2013 een Emmy Award voor The Entertainment Experience, een user-generated concept waarvoor hij samenwerkte met Paul Verhoeven. In 2020 is hij tevens gestart met het YouTube kanaal Binge Talks.

René Mioch is als film- & mediadeskundige een graag geziene gast in programma’s als Pauw, Jinek en Shownieuws.

Als spreker geeft René het publiek een waardevol kijkje achter de schermen van Hollywood en de Nederlandse filmindustrie. Luisteren en vragen is de kern van zijn werk. Als dagvoorzitter/moderator is hij een betrokken en integere gespreksleider. Hij komt makkelijk en met de nodige humor tot de essentie van de discussie. Als presentator is René een vakkundig, hij presenteert bedrijfspresentaties, award shows en workshops. Ook voor productlanceringen, jubilea en evenementen is hij de aangewezen persoon.

René Mioch is te boeken als spreker, dagvoorzitter en presentator en spreekt over onderwerpen als entertainment, New Media, leider- en ondernemerschap. Op deze pagina kun je onder de kop 'sessie' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.

Lees meer
Rene Mioch
Advies nodig Blok Team SH

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer