Vakgebied

Sociaal ondernemerschap
Politiek
International business
Economische innovatie
Voedsel

Thema's

Wetenschap
Ondernemerschap
Business & Management
Strategie
Bestuur, Beleid & Politiek

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Vanaf € 2.000

Biografie

Biografie

Rick is te boeken als dagvoorzitter over onderwerpen als politiek, sociaal ondernemerschap en economische innovatie. Op deze pagina kun je onder de kop 'sessie' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.

Dagvoorzitter Rick van der Kleij

Rick van der Kleij is uitgeroepen tot Meest Talentvolle Dagvoorzitter van Nederland in 2013. Organisatoren en deelnemers waarderen de levendige interacties die Rick losmaakt op talloze congressen en debatten van de Nederlandse polder tot de Saoedische woestijn. Naast zijn werk als dagvoorzitter van zulke interactieve bijeenkomsten presenteerde hij ook radiotalkshows over cultuur en economische innovatie.

Opgeleid als bedrijfskundige en ethicus verdiept Rick zich graag in relaties tussen bedrijfsleven en maatschappij. Bij Instituut Clingendael heeft hij ook honderden buitenlandse diplomaten van over de hele wereld getraind in presentatievaardigheden. Kortom, hij vindt steeds verrassende verbindingen tussen mensen uit allerlei sectoren, disciplines en culturen.

Als doelgerichte dagvoorzitter/gespreksleider verfijnt Rick al sinds 2008 programma's samen met organisatoren, om hun belangrijkste stakeholders volop te betrekken. Met een microfoon in de hand leidt hij liever goede gesprekken in de zaal dan vanachter een katheder. Soepel waar het kan, scherp waar het moet.

Lees meer
Soepel waar het kan, scherp waar het moet.
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer