Vakgebied

Sociaal ondernemerschap
Politiek
International business
Economische innovatie
Voedsel

Thema's

Wetenschap
Ondernemerschap
Business & Management
Strategie
Bestuur, Beleid & Politiek

In te huren als

Dagvoorzitter
Interviewer
Presentator
Gespreksleider

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Vanaf € 1.875

Biografie

Biografie

Sinds 2008 werkte Rick mee aan projecten van het Instituut voor Publiek en Politiek (IPP), zoals het coördineren van op maat gemaakte StemWijzers en het geven van politieke workshops bij scholen, gemeenteraden en de Tweede Kamer.

Rick van der Kleij is uitgeroepen tot Meest Talentvolle Dagvoorzitter van Nederland in 2013. Organisatoren en deelnemers waarderen de levendige interacties die Rick losmaakt op talloze congressen en debatten van de Nederlandse polder tot de Saoedische woestijn. Naast zijn werk als dagvoorzitter van zulke interactieve bijeenkomsten presenteerde hij ook radiotalkshows over cultuur en economische innovatie. Opgeleid als bedrijfskundige en ethicus verdiept Rick zich graag in relaties tussen bedrijfsleven en maatschappij. Bij Instituut Clingendael heeft hij ook honderden buitenlandse diplomaten van over de hele wereld getraind in presentatievaardigheden. Kortom, hij vindt steeds verrassende verbindingen tussen mensen uit allerlei sectoren, disciplines en culturen. Als doelgerichte dagvoorzitter/gespreksleider verfijnt Rick al sinds 2008 programma's samen met organisatoren, om hun belangrijkste stakeholders volop te betrekken. Met een microfoon in de hand leidt hij liever goede gesprekken in de zaal dan vanachter een katheder. Soepel waar het kan, scherp waar het moet.

Soepel waar het kan, scherp waar het moet.
Advies nodig Blok Team SH

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer