Vakgebied

Thema's

In te huren als

Talen

Nederlands

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Rijk Hofman (Vlaardingen, 25 april 1997) is YouTuber en presentator.

Rijk weet in een razend tempo een online-doelgroep aan zich te verbinden. Nadat hij een vakantie vastlegde met zijn camera kwam Rijk erachter dat zijn interesse ligt bij het maken van video’s. Daarom begint hij in 2016 zijn eigen YouTube kanaal, waar hij verschillende challenges doet en waar je een kijkje in Rijk zijn leven neemt. Zijn sarcastische humor en jonge-honden-enthousiasme zijn verfrissend.

Niet veel later verbindt Rijk zijn naam aan de Vodafone Snapchat Crew en wordt hij ingezet als vlogger voor het programma Proefkonijnen (BNNVARA). Daarnaast doet hij verslag van festivals voor het YouTube kanaal van Lipton Ice Tea.

In 2017 wordt Rijk presentator van MTV Nederland en Concentrate BOLD (RTL). Voor Concentrate presenteerde hij series als Boeiend, Wat Schuift ‘t en Untrained on a Mission. Bij MTV Nederland maakt hij programma’s als Verrijk je kennis en Up To Date met Famke Louise.

Vervolgens wordt Rijk in 2019 bij een breder publiek bekend als hij meedoet aan de twintigste editie van het populaire survivalprogramma Expeditie Robinson.

Op zijn YouTubekanaal ‘Rijk Hofman’ maakt hij voornamelijk video’s waarin hij reageert op reality programma’s. Zijn serie ‘Lieve Gaby’, waarin hij reageert op The Bachelorette, was bijvoorbeeld een groot succes. Zijn YouTubeseries vielen ook op bij Videoland want in 2020 werd hij de presentator van The Viewing Party (aftertalk van The Bachelorette) en Love Check-Up (aftertalk van Love Island) op Videoland.

Lees meer
Advies nodig Blok Team SH

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer